Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar ovdje niko ne filtrira ove komentare???Sta je ovaj \"AKADEMIK\" bolesnik,dajte ljudi pa ne moze on pisati ovakve stvari...pa kakva je ovo bolest?
I OPET GROKCE BOLESNJACKA SUNETARSKA PERIGUZANSKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
pu na šta spadosmo....mala bara puna krokodila....e moj tito, u grobu se okreni sta ti rade...kakvo BA IS???!!!!
Ovo uopste ne bi trebalao da bude vijest nema,kakvo istocno sarajevo...ma dajte jedno je Sarajevo kao sto je jedna i BIH...ja medija i belaja sta objavljuju kao vijest...
Kažeš da ne pišu Hrvati komentare o spomeniku Papi? Pa kako ce jadan pisati ka\' ste ih sve istjerali iz grada osim par sijedih glava koje čekate da umru?
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/clanak/100616 080/komentari#komentari Behija Zlatar Avdo Hajdo Vasva Jajetović Vahid Ćosić prof. dr. Mirsad Kurtović prof.dr. Smail Čekić Abdurahman Čolić Naim Salkić Jasmina Karasalihović Asim Torlak Zineta Bogunić Edin Mirvić Nafija Kudić Berina Hasanefendić Ramo Kasumović Nazmija Pipić NI JEDAN NE-BOSNJAK u multi-kulti Sarajevu na pozicijama kljucnim za skolstvo/edukaciju! Komentar je izlisan/bespotreban. TO SVE GOVORI.
Sporazum potpisali Istočno i Bliskoistočno Sarajevo. Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dva gradonačelnika naglasila su značaj tog projekta za oba grada I tako..... 2 Sarajeva, 2 entiteta, 10 kantona, 13 ustava .... a nekada je postojao san koji se zvao Bosna ....
\"dvaju grada\" Da bi neko bio novinar mora zavrsiti jnesto vise od mejtefa, hamdulila i rahat-lokum lila...
h*ebo te turcin tvoj babo srpcicu poturico, svinjo manipulatorska! ne pisu hrvati ove poruke o papi vec ti hinjo servska turska!
Turci mogu izgradit dzamiju gdje im god padne na pamet, sto ne bi mi mogli gradit spomenik covjeku koji je to zasluzio?
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, jučer je izrazio svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
POSTAJE ZABRINJAVAJUCE! SVE VISE I VISE POCINJE DA SMRDI NA REFERENDUM GENOCIDNE TVOREVINE!!! \" PRIJE NEKI DAN\" PROIZVEDENO U SRPSKOJ\", SAD SKY SRPSKA\", DALI IMA POLITICARA U BOSNI I HERCEGOVINI DA SMJENE MINISTRE KOJI SU DOPUSTILI OVO???????????????????????????????????????????? GRADJANI AKO NE REAGUJETE NA VRIJEME USKORO CE BIT KRAJ BOSNE I HERCEGOVINE! PA ZAR NE VIDITE DA POCINJE \"OZNAKA\" SRPSKA\", POLAKO I JOS MALO CE TE POKAZIVAT PASOSE NA VJESTACKOJ GRANICI DAYTONSKOG GENOCIDNOG TORA! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO !!! SPIRIC VAM RUSI DRZAVU A VI SJEDITE SKRSTENIH RUKU, BUDALE SLIJEPE I GLUPE!
Sarajevo je selendra obična postalo...Sandžaklije nazad na Sandžak i pomozite braći dole,ovdje nemate što tražiti
IMA SAMO JEDNO I JEDINO S A R A J E V O GENOCIDNI SRPSKI ZLOCINCI!