Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada u Republici Srpskoj budu zivjeli gradjani gore navedenih zemalja, onda ce se gore navedeni ambasadori i pitati dok zivimo mi Srbi, nasi predstavnici ce se pitati. znaci zivjela nezavisna Republika Srpska!!!
cuj ovih bolida, Inzko ubrzava raspad BiH svojim odlukama.. ja bih dodao, a rs ujedinjuje BiH svojim odlukama, aaaaahahahaha.. ja bolida majko mila..
To Incko & Co ! Ubrzajte raspad gov nave Baznije
Inzko i Muslimani vode BiH u konacan raspadi. Hvala im.
budimo realni....srpcici ce se povuci, jer druge im nema. u suprotnom Bogami ce ih svijet primorati da zavole \"nametnutu\", jer te njihove \"REPUBLIKE\" (ahaha) srpske sigurno nece biti....
a jeste li izrazili duboku zabrinutost, ili ste samo izrazili zabrinutost. Jeste im ga viknuli, RS ce odmah povuci sve svoje poteze. Al cim dodju sebi od smjeha od vaseg pisma. Ali ako svojim investitorima objasnite da kad investiraju u RS, za godinu dana lako moze neko da dodje i da im kaze, e puj-pike ne vazi stari zakon, pik sad je ovo sve nase, i jos nam dodjes para i muzicku zelju pride, pa da niko mjesecima ne dolazi na sastanke kod Dodika, e onda bi se i zamislio. Talk money, babe.
Pali Miskooo !!!!!
To znači da smo na pravom putu.Udri Milorade samo udri čitava je Srpska uz tebe.Za krst časni i slobodu zlatnu.
Pokenjam se na BH kredibilitet !
Dodik se izgleda ne sali: \'\'Ambasadori smatraju direktnim osporavanjem Dejtonskog mirovnog sporazuma činjenicu da je Dodik odbacio autoritet visokog predstavnika\'\'
Pozivamo blablabla da blablabla molimo blablabla Marš svojoj kući pa tamo pozivajte žene da vam prave kajganu. BiH je na nepovratnom putu raspada. Ne mogu joj pomoći nikakvi stranci i slične PM.
Mile jos ima priliku da se pokaje. To nije dobro za Mileta. Stranci grade legitimitet za djelovanje. Rusija nema prava veta, vec samo se moze ne slagati sa vecinom a ovo je za njih ionako americki prostor. Oni paze na to.
Cuj \"kredibilitet BiH\" hahhahahahahaaaaaaaaaaa ahahhahahahaaahahaa ahahhaahahahahaahaaaaa ahahhahahaahaa ahahahahha ahhahahah aahahah ahaaa ahha ahh Slobodna RS Smrt nakaznoj nezeljenoj nametnutoj nelegalnoj Pihhhh
pa j vam mater, oni to i rade da bi ugrozili kredibilitet bih... ko da je njih briga za kredibilitet, oni idu da uniste drzavu..
zar ovdje postoji \"kredibilitet\" bjelosvjetski đabalebaroši. sramota stidim se kao građanin ove drzave da mi kapu kroje ovi peterorazredni političari, pa kad vidiš onu napuhanu u svakom slučaju gudu od čovjeka milišića i ine političare ..... fuj. no coment !!!!!