Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ko su sad Turci vi ili mi..?!!!
Treba Bosnohercegovci ANGAZOVAT advokate i pravne internacionalne i domace strucnjake i DOBRO vidjet DALI internacinalnim i domacim zakonima a i onim USTAVOM od 1992-e godine GT-a ima LEGALNO postojanje na cemu i kak je nastala!!! TREBA udarit u SRZ istine i pravde a i haskom sudu!!!!! jer taj sud PLANSKI odugovlaci i ne daje presude glavnim ratnim srbskim zlocincima i NE DAJE ULTIMATUM nacistickoj srbiji za isporucenje hitlera ratka mladica!!! PROBUDITE se Bosnohercegovci nemate vise sta izgubit vec pola drzave i svoju NACIJU i DRZAVU BiH-u a i sami sebe!!BiH4EVER! !
Podrska Harise! Nemoj da se opet Bosnohercegovci nadju goloruki i bez podrske Turske ko sto je to bilo prije par godina! Turska je sila na svakom nivou a i ona je clan NATO-a. Igra se nacisicka genocidna srbija opasnom vatrom i licemjerno ko da podrzava suverenu BiH-u (samo da bi joj EU-a dozvolila ulazak u EU-u) a u realnosti ONA JE TA koja energicno radi na unistenju BiH-e!!!! OPREZ Harise ne vjeruj nikom jer imamo iskustvo prije par godina!Zajedno smo jaci!!!!Mada nebih nikad ranije ovo napis\'o sad dolaze vremena referenduma genocid tvorevine i gazenja tj priisaka EU-e na BiH-u u korist genocidasa srba dal u nacistickoj srbiji dal u GT-i! ne zaboravit da je hitler mladic svakodnevno u birou tadica i jeremica,TREBALI BI BOSNJCAI da traze ULTIMATUM i datum isporucenja ratnih srbskih zlocinaca haskom sudu i sudu BiH-e!!!vrijeme je da se vrsi priisak na nacisicku srbiju!!!! BiH4EVER!
JOoo Karavlasi samo čitaju onu vucibatinu Njegoša,pa klocovi \'\'drugo oko u glavi\'\' priznade Kosovo,izvozi vam po 4 tone \'\'belog\'\' i heroina mjesečno a vi se nadate nekom dobru.Bojim se ste prizvali haračlije 90\'-tih,oni dolaze.
Poželjeće drumovi turaka ali turaka biti neće. I vidi čuda, nema ga ni jednog u tzv. BiH! Srpska 4 EVER
Curki, curki...a ima li Kurda medju ovim nasim domacim...boshancerosima?
Alah visoko, Turska daleko...ne bude li nista od te zelene transferzale, a nece, ne pise vam se bas bog zna kako...kakvi turci i bakraci, o sebi ne znaju, a da nekom drugom pomazu...ko je od njih srece vidio, osim da dodju po harac...harac, harac, rajo harac, hljeba, hljeba, gospodaru...smrt smail age cengica...tesko onom koga sada na putu zatekne nocca crna, a nocista jadan ne imade...tup, tup, tup...
Ko o cemu, turcin o turskoj!!! Pa, iseli za zenom, aman, zaman...ako te vuce nostalgija...ucinio bi uslugu covjecanstvu.
@fx Ovo su malo komplikovanije kombinatorike,Istambul,Skopj e,Priština-Sarajevo...jedna opasna transverzala. Prijatelju mi se nismo borili i truhnuli po rovovima za ovu tvoju opasnu transfezalu vec za gradjansku i multietnicku BiH. Ova vasa opasna transfezala garantuje samo vrlo brz nestanak BiH i izolaciju.
Ako si suveren nba cijeloj teritoriji BiH sto ne dodjes onda zivit u Tomislavgrad ili Bijeljinu ? Ne smijes burazeru . Odzvonilo je nakardanoj tvorevini . Tebi izgleda to jos nije jasno . Sami sebe zavaravate. :))) Pozdrav iz RS
HARISE NE FOLIRAJ VISE NAROD SA TURSKOM NEGO VRATI PARE U BiH KOJE SI POKRAO I ODNIO U TURSKE BANKE..RADI SE O MILIJARDAMA DOLARA, HARISE... ILI IDI U TURSKU ZA SVOJIM KRVAVIM NOVCEM KOJI SI NAPRAIO NA VISE OD STO HILJADA U B I J E N I H U RATU-1992-1995.. KO OVO NE VIDI VECI JE BLECAK CAK I OD MENE.. BLEEEEE
Jaraniko bit ćeš i ti šef kabineta čim na vlast dođe Zlaja i kao pobočike postavi metuzalema Behmena i onog obrvana šatro socijalistu iz Foče,kako mu bješe ime:). Ovo su malo komplikovanije kombinatorike,Istambul,Skopje,Priština-Sarajevo...jedna opasna transverzala.
Dobar je profesor arapskog jezika i informatike zavrsene u Bengaziju i magistar Pristinskog Univerziteta, odlicno radi za interese svojih stranackih podobnjaka, valjda zato njegov ministar Alic za sefa Kabineta FMUP-a postavlja covjeka koji je isto Pristinsko dzace, i koji i ako je u BiH dosao neke 2005 i nedavno dobio drzavljanstvo danas vec moze obnasati jednu od kljucnih funkcija. E za sta su ginuli dobri Bosnjani......?!
Don Haris Silajdzic je najbolji haraclija koji uvijek pred izbore glumi velikog politicara i drzavnika, ide na neke sastanke koji nikada nista dobro BiH nisu donijeli, narodu maze oci i predstavlja sebe kao spasitelja a onda kada pokupi glasove na izborima na drzavne jasle uhljebi svoje nepismenjake i zaposljava podobnjake iz svoje stranke, haraci i uzima od sirotinje, rasipa budzet i stiti interese svojih mafijascica. E moj narodeeeeeee
RECE BALJO U \"svkoj situaciji si gornji i podudla srbinu \"