Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam sta je veci apsurd, da postoji himna tkz rs, ili sto ovi nasi prihvataju himnu uopste i tako prihvataju tkz rs na putu ka otcjepljenju, ili trece sami text himne koji je naravno tipicno pn mitova i ne bazira uopste na stvarnosti, nego kao i obicno na lazi.
jehbo ti grb mater u pichku!!!!! a za moja REPUBLIKA, moja Domovina, nema veze, ccccc..... ma treba vas sve povjesati na najveca drva u BiH.
On je naveo da će Klub Bošnjaka poštovati odluku da je nova himna RS-a, kompozicija „Moja Republika“, faktički usvojena. a bi li tako postovao da ti jehbem mamu u pichku,.... na tom si i radio, mamu ti jehbem izdajnicku!!!!!!!!!!!!!!
Eh jadni Edine...jadan ti vidjet ce tvoja djeca kako ce te uskoro postovat Bosnjaci... BOSNA4EVER!
Kolika se \"paznja\" poklanja \"himni\" nije vrijedno komentarisati! Pisac je kasirao premiju, a ne vjerujem da ce je ijedan SRBIN nauciti napamet, osim ako je ne otpjeva neki pjevac u krcmi na planini. Nema vise PATRIOTA koji ginu za himnu ili RS!! Grb nije odgovarao ni SRBIMA, jer ne znaju sta ce sa svojom jednom glavom, a kamoli sa dvije!!