Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, jednom č etn ik, uvjek č etn ik! Jednom genoc idaš, zauvjek ge nocidaš!
Srpske Peachketine obične. Sve gola kukavica i seljadija. Stručnjaci za izazvat rat, krast televizore, pucat s brda, upadat u kuću slabim i nemoćnim. Gdje god su naletili na pravog vojnika tu im je bio kraj.
Srbin je to!
Na to pitanje bi 100%znala dati odgovor ministrica športa i kulture u fBiH.
Kakve su "kazne" dobili nije ni cudo da su nastavili samo ondje gdje su stali. U slucaju rata oni bi to ponovili sve samo jos gore jer vide da se vecina izvukla nekaznjeno, a i oni koji su kaznjeni kao i da nisu. Ljudi dobiju vece kazne kad su u pitanju novcane prevare nego ratni zlocinci za svoje zlocine.
treba vlaisavljevicku pitati daBogda joj rehabilitovani oko djece deverali
Bosnje nikako da shvate, da imaju posla sa zivotinjama a ne sa ljudima.
šejtanski narod.
Ni jedno pleme na svijetu ne moze iznjedriti toliko fekalija u ljudskom obliku.
Ovaj u kolicima je moj rođak, umro je na žalost prije par godina. Napatio se u logoru Keraterm, a poslije je prebačen kod mene u Trnopolje. Sve ovo je meni pričao u logoru i sve he ovo istina. Bilo ne ponovilo se.
Samo osveta I ubijanja. Nas narod je previse pasivan I nadasve merhametli.
Jednom ulocinac-uvijek zlocinac
nista neobicno kod naopakog naroda....
A, tek koliko ih ima da rade po ambasadama, uhljepljeni, za dobre pare.
Da li se kriminalac popravi NE Da li se prostitucija---//---- NE Da li je političaru dosta NE para NE TAKO I RATNI ZLOČINAC NIKAD OD NJEGA DOBAR ČOVJEK JER DA JE BIO I DA MISLI BITI DOBAR NEBI RADIO ŠTA JE RADIO
ko su ovi turci u uniformama?