Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@OOOOOOOOOOO a hoce li policija ista uraditi u ovom gradu
Sve ćo to primitivci iz sandžaka u staro željezo u otpad
Lijepo!!!
a šta ćemo sa autima koji furaju po šetalištu
ne mogu vjerovati da su postavljene klupe. ja sam mislio da je nko uzeo pare za klupe i nikom nista. ni klupa ni para. a ono sad je taj dio najljepsi u gradu. te stnica, te planetarno popularan most, te klupe, te kante majke mi jos cu i povjerovati da je ovaj klix poceo sipmatisati SDP ili su i oni dosli tobe. a samo su napadali SDP.
Klix hocete li se bar malo pusuti pepelom nako texta koji ste objavili sa komentarom nista do kraja kako treba. svaki pout trcite pred rudu. http://www.klix.ba/vijesti/bih/na-uredjenoj-obali-maka-dizdara-nigdje-kanti-za-smece/120823028#