Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sa sarajevskom jalijskom marvom, bandom, uhljupima raznih vrsta...dugo ce i trajati ....
Ćumurija, Drvenija, Čobanija, Skenderija i novi most - Nakaradija :D
Jao,kažu najljepša građevina u Sarajevu a zaklonili je ovakvim \"mostom\" ma mogli su odma građevinu pokrit nečim ako im je već cilj bio da je sakriju a ne trosit pare na most koji je nepotreban na tom djelu! Jer su već 2 u blizini
Kao inzinjer arhitekt,svaku novu kucu,svaki nov objekat podignut u Bosni i Hercegovini,dozivljavam licno i emotivno na posebno uzbudljiv nacin.Radujem se i ponosim novim mostom.Svim njegovim elementima,njegovom skulpturom,arhitekturom i konstrukcijom.Njegovom lokacijom.Kao, nadam se i sve Sarajke i Sarajlije.Cestitam autorima,investitorima i gradjanima Sarajeva.
a kako se prelazi ovo, jel k\'o u onoj igrici Sonic the Hedgehog?!?!?
ruglo! najljepša zgrada u gradu zaklonjena užasom od mosta!!!!
Tako mnogo priće a tako malo pameti.
samo bodljikava žica, s odredjenom dozom struje, pa sandžosi ce maksuz dolaziti da se na tim staklenim tarabama iskazuju i iživljavaju
most je projekt studenta ALU, a ne studenata arhitekture. prestanite kriviti pogrešne ljude.
Odlican posao,drago mi je sto je most napravljen.Samo se nadam da se ne desi ovo sto pise u prethodnim komentarima:razbijanje stakla,crtanje grafita...
Strašno!! U životu nisam vidjela grozniju stvar. Uništio je cijeli dio tog grada. Most, ako je i bio potreban, trebao je biti jednostavan, neupadljiv i što je najbitnije da se uklapa u sveukupni ambijent. Strašno nešto... ako postoji neko udruženje arhitekata, zašto šute na ovaj urbicid, zašto se ne oglašavaju za sve ružno što se pravi u gradu.
I sve ovo dok je privredna na nuli,nezaposlenih ima vise nego zaposlenih a mladi stoje u redovima ispred ambasada da bjeze odavde. Vrlo dobro cak i odlicno!
Jel\' ovaj crni luk tu da ostane?! Ideja da na tom mjestu bude most i nije losa, ali ne ovakav :( Trebali su kameni, pjesacki most, neupadljiv...ali ovo...not nice!
KRETENU , kad ti vec druge tako zoves - ovaj most nije potreban !! i pravo je ruglo grada!! Zatvorio je pogleda na jedno od njaljepsih zgrada u tom vasem Sarajevu, koje polako ali sigurn unistavate i nedaj boze da ostane nesto od prije, odvratno i sramota je sta se radi od Sarajeva !!!!!!!!!!
ma ko va.s he.be kad ne ustanete ko banjalucani, sad komentarisete kad je most izgrađen, nije trebalo. ba.lij.ska posla, uz napomenu da sam i sam vjernik islamske vjeroispovjesti...to se uszane i blokira gradnja...ni meni se licno ne sviđa, ali kad ste takvi, odlican je!
e jest brate i staklena ograda za nase krkane!!!!
E RAJA...KOLIKO DUGO CE OVO STAKLO BITI CITAVO ???