Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAAH da nam je bogdom prosjek 800 maraka u privredi je plata 400 KM i to ak je dobijes da se nogom nabiješ !!! Mora prosjek biti 800 kad politicari njih 2000 nabiju prosjek !!!
Upravo tako
Ma nek ih je sram i stid,dok ljudi gladuju,70% je nezaposlenih u BIH,oni drmaju plate i nista ne rade.Pa dokle vise.Gradjani viditel vi ovo zasto nesto ne poduzimamo????????/
Ne diPr, Juriću, matere ti... Kad ste tako obrazli, pokreni inicijativu u svom SDP-u da se vašim poslanicima smanje plate, a razlika uplati u Narodnu kuhinju ;)
Ovo je znak na putu kojim je Grcka otisla... Sigurno smo skrenuli na istu stranu... Mislis da ce neko nas da vadi iz rupe kad dodjemo do dna vrece?
Plata 57 poslanika u Parlamentarnoj skupštini BiH kreće se od 2.500 do 3.500 eura, a varira zavisno od predsjedavanja i članstva u skupštinskim odborima, šefovanja poslaničkom grupom i paušala, dok je prosječni lični dohodak u BiH 417 eura. Cudno mi da i u njih nesto moze da varira al brate za prosjecni licni dohodak neko jede g... jer od toga nema nista
to nije istina jer su nabili prosjek sa direktorskim plaacama,oni imaju 10 i vise posto od obicnih radnika i nije im jos dosta hoce jos e trebalo im za lijekova
dabogda im za lijekova ne bilo dovoljno
poslanicka plata ko u Hrvatskoj a gradjanska upola manja :) hahahahah NEKA OVCE SAMO SUTITE TAKO NAM I TREBA!
zar smo ovoliko iza hrvatske :O
Ako gledas ka sjeveru,,, dosta smo iza hrvatske
..jer smo im to MI dopustili...
JEBO IM BOG MATER
...nema boga...
*** vam obojici mame u hralje koja vas okoti takve ..
zato imamo najmanje poslanika xD
Samo racunaju federaciju
SULEJMANOVIM JATACIMA TREBA PROGLAS NAPRAVITI DA PLACAJU STO SJEDE U FOTELJAMA........
Ma hajd eto neka primi i ovoliku platu ako stavrno radi svoj posao profesionalno i posteno, ali najgori su mi oni sto sto dodju na sjednicu i igraju igrice na laptopu ili, jos gore, ne pojave se nikako.
...pučanstvo iskalo / dobilo...
Kaže se stanovništvo nemoj mi tih majoriziranih riječi :D
osebujni smo u otegotnim situacijama