Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.sjeme vam se zatrlo .....
Ne može predsjedavajući biti bez mindjuše
Ne ukidajte bijeli hljeb, povecajte pdv :)
.......:))))da ukinu "bijeli hljeb"?al će zato "kolače" uvest, ipak su to "izabrani":)))))
Lopovi!
6.500.000 miliona ustede ako se ukine bijeli hljeb u roku od 4 godine... Vjerujem da je ta cifra i veca ali eto. Pa koliko ste samo kuca mogli renovirati zrtvama poplava kao i pomoci mnogim ljudima kojima te pare zaista trebaju.... A sta je sa ostalim prednostima koje idu uz bijeli hljeb a nemaju apsolutno nikakvog smisla, kao recim ona "naknada za odvojeni život"
300 km naknade na birou, mislim 6 mjeseci, kao i ostalim građanima, ukoliko se prijave na biro.
Upravo tako, svi jednaki.....ovo je prvi test nove vlade, nadam se da neće pasti i da su napokon odlučili za početak bar malo raditi....
...dobar je onaj hljeb 5 zrna :)
Ne ukidajte bijeli hljeb, povecajte pdv :)