Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je lijepo Srbija svalila sve na RS, ogradila se i aplicira za EU, a NSRS i dalje glumata da su veći Srbi od Srba
rs=rs...sve ti je to isto....eno u banjaluci oce da se igraju :)))))
RS ce se sama urusiti unutar sebe, isto kao sto i Crne rupe se uruse u same sebe i nakon tega ne ostane nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SVI MI ZNAMO DA JE GENOCID IZVRŠEN U RS-u, MUSLIMANI I HRVATI SU UČINILI GENOCID U DRŽAVI RS-a, JER ONI POSTOJE PRIJE GENOCIDA KOJI JE POČINJEN NAD SRBIMA U SREBRENICI TO JE JASNO SADA SVIMA!!! SAMO NEZNAM KAKO TO DA ONE MASOVNE GROBNICE IMAJU SVI MUSLIMANSKA I HRVATSKA IMENA, TO JE GREŠKA U JMBG KOJE JE IZDAVALA BIŠA JUGOSLAVIJA!!! MEVLIDE ŠTO NISI OTIŠAO U BANJALUKU I PUCAO MAJMUNE JEDAN DA BUDEŠ FACA!!!
Ma pricajte Vi k...u. Suština je da ste Vi iz RS-a došli do zida. Bice u budjetu jos samo toliko para da isplatite sebi plate a nece biti dovoljno ni za rezija. Ne kazem da je situacija u Federaciji idealna ali u odnosu na RS koji je sve rasprodao I jos je do grla u dugovima, FBiH je Švica za Vas. I sada kupujete vrijeme pozivanjem na odbranu nacionalnih interesa očajnicki igrajuci na kartui da je narod u RS-u dovoljno glup da ce se navuci na ta sranja I da ce zaboraviti da svaki drugi radnik u RS-u ne prima platu, da je penzioni fond supalj ko sir, da vlada mora uci u pregovore o daljnjem smanjivanju plata u javnom sektoru... moj savjet Vam je PAKUJTE SE I BJEZITE DOK SU VAM GLAVE JOS NA RAMENIMA. NECE NAROD STATI UZ VAS NEGO CE SE POSTAVITI NASUPROT VAMA SA TOLJAGAM I PALIJAMA. A KOCE VAS BRANITI. POLICIJA KOJA PRIMA 600 KM MJESECNO SA TOPLIM OBROKOM??
Taman kad zavrse sa odbranom RS-a, nece vise nikog biti tamo. Svi ce se ili iseliti ili razbjezati, ostace starci I penzioneri koji nemaju gdje, a ovi ce I dalje... nacionalni interes je ugrozen blablabla.... koji debili I jos gluplji narod koji je ove debile doveo na vlast
Karakter rata blablabla... Srbi ugrozeni blablabla..... vjestacka tvorevina BiH blablabla.... nacionalni interes blablabla..... fakat me zanima ima li iko ko jos vjeruje u ovu suplju. Jedini interes za koji se bore ovi mufljuzi je interes njihovog djepa I bankovnog racuna. Toga su svjesni postali I svi Srbi
I kada donesete tu deklaraciju (da je bio gradjanski rat i da su se muslimani medjusobno ubijali, i jos pravili ratne zlocine nad srbskim narodom) sta onda. Hoce li sutra sunce izaci na drugoj strani, sijati drugom bojom, hoce li gradjani RS-a zivjeti bolje od toga, otputovati na godisnji odmor na atraktivne svjetske destinacije, voziti nova i sugurna auta, praviti kuce, kupovati stanove???????? Koliko ce dobrobiti donijeti ta deklaracija prvom gradjanima RS-a, a onda svima nama u BiH? Radite nesto korisno, prestanite trovati narod...
Evo kakav treba bit tekst deklaracije: " U želji da se na području bivše Jugoslavije stvori Velika Srbija kao višedecenijski cilj srpskog naroda, Srbija i Srbi u Hrvatskoj i BiH su pod plaštom očuvanja ex-YU krenuli ka ostvarenju tog cilja. Na tom putu su srušili nekoliko Hrvatskih gradova, a naročito Dubrovnik (što govori o "civilizacijskim korenima" srpskog naroda) i pobili više hiljada ljudi u Hrvatskoj, a u RBiH udarili na državni poredak, etnički očistili teritorije za koje su mislili da su njihove masovnim egzekucijama, silovanjima, terorom, zločinima, koncentracijskim logorima, te nad Bošnjacima izvršili genocid u 11 opština suverene i nezavisne RBiH. Granatirali su Sarajevo 1386 dana i u njemu ubili 11.541 civila, od čega preko 2.000 djece. Na kraju su pozvali i primorali Srbe iz FBiH da nasele bošnjačka imanja na prostorima sa kojih su Bošnjake etnički očistili, što su ovi iz FBiH i uradili" - ..........SMRT nakaradnoj izdrkotini RS i svima koji misle da treba postojati
Svakom je jasno da je ovo bio građanski rat sa agresijom, kako Hrvatske tako i Srbije. Nisu ni to bile jedine 3, odnosno 5 zaraćenih strana, nego je i međunarodni faktor u mnogome kumovao u raznim aspektima. Faktički svo vrijeme rata su zapadne sile preko Hrvata iz Bosne i iz Hrvatske aktivno radile ono što im je odgovaralo.
"Medjunarodni faktor" su bili: SAD, Rusija, Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Iran, Saudijska Arabija i Vatikan. Hvala
Pa mozda bi i procesuirali da je bilo zlocina (a bilo je al u mniogo manjoj mjeri), a ne hapsiti onako od oka pa pustati kad udarite glavom u zid . ISTINA BOLI koliko je god pokusavali sakriti, djaba vam deklaracij, mozete laz ponoviti milion puta laz je i dalje laz.
Kazu glupani gradjanski rat sa visokim stepenom ukljucenosti stranih drzava."a od pravosudnih organa u Bosni i Hercegovini zahtijeva da se procesuiraju ratni zločini počinjeni nad srpskim narodom ,od regularne vojske Hrvatske na prostorima Bosne i Hercegovine“.Jos samo da priznaju kako je i Srbija ucestvovala sa svojom JNA masinerijom i da kazu jednostavno da gospodo bila je AGRESIJA na BiH.
ova tema ima potencijal :)))))))))))