Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
raspadali se daBogda, non stop poskupljenja, djecu vam j.e.b.e.m. !!!
Samo naprijed Crveni Kmeri, biće vam vladavina zapamćena kao i Staljinova, dobro ste počeli...
Crkli više gladeži pohlepni! Haram im bila svaka marka, na lijekove ih trošili!
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu!
NARODE STOKO NA ULICE VIDITE DA SU SVI ISTI CRVENI,ZELENI
Apsolutno se slažem \"sjasi kurta\" nisu bitne teorije, već praktični rezultati koji su užasni neovisno od toga jel se priča o religiji, socijaldemokratiji ili nečemu trećem.
MENTALNI SKLOPOVI VOZAČA: Na Balkanu: \"e baš je rajski život ova vožnja\". U Njemačkoj: \"ovo je skupo, i ako još i zeznem država će me SKRŠITI\"
Dakle, dragi moj \"???\" kad bi se na Balkanu uveo test Idiotizma ( kao u Njemačkoj ) , ja vjerujem da bi taj test položilo možda samo 10 % vozača, jer realno gledano, 90 % su idioti kao što sam i ja ( ali ja to otvoreno priznam ).
Dragi moj \"???\" ako neko ima samo 40 KM za čitavu obitelj i neku kantu ( a ne auto ), u Njemačkoj se kanta ne smije voziti po cestama, jer ceste nisu za kante, već za ispravna vozila koja treba da zadovolje ekološke standarde ... ali kod nas izopačena vlast kupuje socijalni mir što dopušta da se voze kante umjesto pravih vozila ... osim toga u Njemačkoj ima test Idiotizma koji većina naših vozača nebi položila.
U lijekovima ih potrosili, da Bog da. A narod ukljucujuci i mene i vas...neka, tako nam i treba, ne znamo sta znaci dici se na noge i uvesti reda oko sebe.
a, hoce li ikad ista pojeftiniti u ovoj zemlji.... treba nam plata samo za racune. A MI BI TAKO RADO NEKAD NESTO I POJELI!!!!!!!!!!
@ja U pravu si buraz, ali trebas reci da je \"NAROD\" taj koji se treba i mora opametiti (citaj: dici svoj glas i guz) a ne \"drzava\", jer iste jednostavno nema, samo hrpa gladnih lešinara i vampira koji ce nam zadnju kap krvi popiti ako im na ovakve stvari i dalje bez talasa zestokih i masovnih protesta (citaj: REVOLUCIJE) ne odgovorimo! A o sigurnosnoj situaciji u gradu i po nasim skolama, o \"smetnji\" koju im prouzrokuje sto 90% djece u skolama ide na vjeronauku, to su stvari od kojih svaka pojedinacno zasluzuje zasebne proteste epskih razmjera i to svaka ponaosob! SMRT CRVENIM VAMPIRIMA I NJIHOVOJ \"DRZAVI ZA COVJEKA\", SLOBODA KRETANJA, MIŠLJENJA I VJEROISPOVIJESTI, SIGURNOST I POSAO NARODU!
vodu su vec poskupili fakini
m a t e r i m j e b e m
@Mrav3 stani a koje je rješenje a ima situacija, za onoga ko je nabavio neki auto prije 10-15 godina i dogurao danas tu gdje je, da ima djecu, nema nikakvih drugih primanja izuzev dodatka na djecu, koji je kod nas stvarno od pomoći. Evo za info -> za jedno dijete u Ze-Do kantonu je 12 KM, za Sarajevski sam čuo da je oko 40 KM, za Sarajevski kažem čuo. I da sad ne, ne smiješ imati auto ili šta drugo, a taj dodatak je više pod#ebav#nje ne išta drugo. Ne znam za Njemačku, ali ovo kod nas zvati nekim dohotkom je sve, samo ne ozbiljno, i dođe se neko praviti pametan. A SDP ne reče ono pomoći narodu jel\', pomažu pravo!!!
Ja bih ipak uveo vjeronauku u skolu i vrtice!!!
U Njemačkoj ako neko prima bilo kakvu vrstu socijalne pomoći, onda se ona može i ukinuti po sili zakona onima koji posjeduju putnički automobil. Ali mi na Balkanu imamo \"specijalna\" pravila, pa utjehu za sopstvene poganluke tražimo u crkvama i džamijama ... sami sebe lažemo da vjerujemo u Boga. A to je mnogo strašnije od ateizma.