Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj nas, vise bismo reagovali da poskupljuju karte u nekoj diskoteci nego kada nam poskupljuju OSNOVNE zivotne namirnice... Halo, Ljudi dje su komentari???
To nebi bilo opravdano samo u slucaju da proizvodite makar minimalne kolicine psenice koje odgovaraju vasim potrebama, ali posto ne proizvodite odprilke 5% od toga onda je vise nego opravdano. Dok niste postali samostalni mogli ste racunati i na VOJVODINU i na SEMBERIJU i na SLAVONIJU, a sada vazi pravilo; PLATI PA SE KLATI ili KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE. Pogledajte ovaj link;; http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/101222060/komentari#komentari pa onda zakljucite opravdanost, gdej god ste mogli bilo sta posijati pretvorili ste u svetilista.Naj vaznije je da ste duhovno siti, a sto su stomaci prazni i pored ZLATNIH KASIKA to vase vodje i ne brine bas ni malo.
-Bice koke boze kokuruze, Sarajke za za markicu guze-
mercator nije poskupio , zato sto po ugovorimadobavljaci moraju zadrzati istu cijenu 30 dana nakon poskupljenja. u istom tom mercatoru a i drugim \"dusebriznim \" cntrima moci ces kupiti hljeb koji se uvozi iz srbije , proizveden u pekari kojoj su vlasnici slovenci. ako ti je problem tih 10 feninga ti uzivaj u uvoznoj šumadijskoj pogači. kasnje ćes uzivati u granatama dok čekaš u redu za hljeb
Hljeb u trznom centru merkator nije poskupio radi se o manipulaciji trgovaca koji su sami izazvali poskupljenje.Ko nevjeruje neka ide u merkator i neka se uvjeri.Ovdje treba inspekcija malo da proceslja privatne prodavnice i privremeno in zatvori.
jel ovo moguće da konačno vlada ovako nešto uradi za narod, predobro je da bi bilo istinito ! samo daj bože da ne ostane sve mrtvo slovo na papiru ....
Valja imigriranim albancima sagraditi jos vece kuce i garaze, i bazene i drenaze.
Sta ce nam hljeb, kada svakako jedemo vnago.
ee nema više kredita od MMF da bi se kralo! do sad je država otimala 70% od ukupne plate e sad treba izmisliti razloge da se izvuće još ovo 30% od sirotinje da bi se natrpali njihovi đepovi. treba to rušit
Da je kakva normalna vlast i vlada, oni bi ovo sprijecili tako sto bi blagovremeno popunili robne rezerve i na druge, vrlo jednostavne i efikasne nacine kontrolisali cijenu kretanja psenice. Ovo je samo mazanje ociju narodu, fol nesta rade. Da je narod kao sto nije, ovi bi mi pred ulazom cistili snijeg, a ne sjedili u foteljama.
Ma ovaj narod je svakako glup. Sutimo, trpimo kao da to moramo i kao da imamo rad cega. Ionako nemamo sta izgubit, treba svo stanovnistvo bosne i hercegovine izici na ulice bez obzira na naciju i vjeru i sve polupat i popalit i onda fino sjesti u fotelju, upalit TV i gledati dnevnik i zapomaganja politicara da se strajkovi obustave... posijat sebi nesto da imas sta jest i boli te uvo...
od juče je skuplji..... Vrijeme je nenadoknadiv faktor !
I sta sada? Koje instrumente ce vlada iskoristiti da sprijeci trgovce da povecaju cijene? Hoc eli cijene hljeba poskupiti ili nece poskupiti?
ja vi konstatovali i šta sad ????? pa naravno ništa jer su glavne talđije ovi što konstatovaše!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9ie6tfKntj4