Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ostane bez krova nad glavom, drmni nekoga i u tvorza.
Takav prijatelju ide u nicaze, a u ove apartmane idu guzonje
Hotel s 3 zvjezdice. Isplati se tamo odmoriti na par godina. Bildaš i nabiješ masu, ma preporodiš se.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zive bolje od mene
Kod Tite bi od radnih aktivnosti imali tucanje kamena od kamena, kopanje tunela, gradnja prugi a mi danas bildere od njih pravimo u zatvoru čuj ovo teretana za momke igraone šta je ovo ljudi šta je ovo više
Ovdje sirotinja nece uci. Ovdje ce samo oni sto su milione zgrnuli. Sirotinja ide u Zenicu
Ja razlike naspram Zenice. E Zenica je robija...
Budzet godisnji 16M, za te pare obezbjedis im vode, graha i jos ti ostane za ciste odjece kad sve komunalije poplacaju. Eto takvi su uslovi.
grebo nenu lik nezna recenicu sastaviti...
Sta treba da uradim … da bih zavrsio ovdje
nesto isplativo
U dejtonskoj nakarado je sve naopako, pa eto i ovo. Ovakvu skalameriju od države nema ni Južna Amerika a ni Afrika. Poserem im se u zatvorski meni i u teletane. Dao bih im ćasku ghovana dnevno i macolu u ruke.
A zašto ne bi radili? Putevi, rudnik bilo šta???
Ovo je odlicna reklama za one koji namjeravaju pokrasti milione I nakon toga otici na zasluzeni odmor u Vojkovice resort. Koliko vidimo iz prilozenog da se isplati biti kriminalac jer nakon milionskih kradja dobijes I nagradno putovanje. Prilikom odluzenja kazne u hotelu Vojkovici imas dovoljno vremena da skontas sta ces sa uraditi sa milionima kada izadjes sa zasluzenig odmora. Sto je najgore u svemu mi placamo besplatne boravke kriminalcima od nase sirotinje
"Postoji mogućnost da se bira među pet menija: sa svinjetinom, bez svinjetine, dijetalni, vegetarijanski i veganski." - bolje se hrane zatvorenici, nego djeca po skolama i vrticima i bolesni po bolnicama.
Pu pu pu pu
Gradjani sve ovo financiraju. Treba pisati peticiju, jer mi NE ŽELIMO da kriminalcima plaćamo hranu kakvu većina građana BiH sebi ne može priuštiti, teretanu, kurseve i hotelski smještaj. Neka svojim radom zarade skroman obrok i to je to. Nisu na odmoru, oni su kriminalci na izdržavanju kazne!
Pokvarene političare pohapsiti, pa makar u zlatu ležali, samo nek ih oči naše ne gledaju. Iako ovo liči na sve osim na zatvor
Veća prava imaju razbojnici od normalnog naroda
i sta ti to kaze? posten coek je kuhurcina i sluzi samo potrebama sistema
Stvoren za nase politicare sve tu zatvoriti e Valha i Billah!?
Ovdje ce trojka, Covic i Dodik!
Jel ima kapelica i mihrab za obavit molitvu ovim najgorim od najgorih kad tu dođu? 😂