Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bunoza/paponja su se specijalizirali za ovaj vid preuzimanja imovine i vode masu slicnih postupaka po sudovima. Nasli su rupu u zakonu koji je donio visoki predstsvnik nekad davno po skroz drugoj osnovi, naganjali ove ljude s koca i konopca koje sad predstavljaju, dogovorili s njima postotak ako izganjaju to sve i sad pokusavaju izbaciti ljude koji su platili iz stanova. Ipak, neke su slicne sporove vec izgubili, jer ova uhodana shema isto tako ima rupa i neka sudska instanca ipak prozrije.
sta bi sa o onom sudinicom iz mostara sto je smuljala i skoro dzaba otkupila tudi stan.
Zanimljivo kako niste tražili mišljenje druge strane, dragi naš "profesionalni" Klixe.
Očito neko pokušava da lovi u mutnom. Nadam se da će se čovjek izboriti za svoja prava a potom da će ovi biti kažnjeni za nelegalno oduzimanje tuđe imovine.
Vratiti civjeku pare, ili dati novi stan isti sprat ista kvadratura
Jeli neko provjerio , da nije mozda Covic vlasnik stana ..... hahahhahaha .
Novica je otkupio stan 2000-e preko vrijednosnih papira a od koga je Setka onda kupio taj stan?
Nova gradnja prije vise od 20 godina? Aluminij dijelio stanove prije rata.