Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto je kontraproduktivno,objasni?...ja imam misljenje da nije,a koje je tvoje? reci....
Kad vi vidite ljude tipa oric koji su se krili iza UN i klali direkt starce i djecu i sil.ovali i palili zato da razljute Srbe i vidite jih kao Heroje a one koji su pobili tu ga.mad od ljudi a njihove zene i djecu odvezli na sigurno njih vidite kao zlocince i gen.ocidase onda je jasno koliko ste vi bol.estan narod ili nacija ako se vas moze uopste tako nazvati!
Voistinu brate! Lepo i sažeto. Mogao bi na Ravnoj Gori da nastupiš.Ili u cirkusu.
SKIDAM KAPU BRACA,NEMA STA U SREDU SA ODGOVOROM.
@samozavas Potpisujem.Konačno neko pametan ovdje.
Jos jedan dokaz o zatu-canosti muslimana \"jedna granata ubila 71 a ranila 200 ljudi\" o jeste taj narod i glupi i slep i kad Srbi kazu ma nije istina nastavljeno onda pocnu genocidasi ovo ono... jedna granata ubila 71 a ranila 200 a kakva je to granat bila neka super nova tajna granata jeli ili je imala preko tonu exploziva da je uspela nesto tako da uradi to bi mozda mogla avionska bomba od 1000 kg da uradi ali mozda a granata ...pa moze u poznatim inteligentnim bosanskim glavama njima stvarno mozes prodati m-uda za bubrege!! A za ovog nije to sanu propaganda nego istina a to sto si ti bolestan od mrznje pa neces da prihvatis istinu je samo tvoj licni problem i idi ga resevaj kod psihiatra jer da neces da znas istinu samo zato da bi govorio svoju istinu dalje i nastavio zivjeti u mrznji je psiholosko stanje za koje je potrebno lecenje.
samo za te -------poserem ti se u tvoju s.a.n.u tadicevu i cosicevu propagandu! krvolocni srpski brabonjku bio si i ostao u b i c a!!!!
Sjećanje na masakr Petnaesta godišnjica zločina na Tuzlanskoj kapiji Danas se navršava petnaest godina otkad je s položaja Vojske Republike Srpske sa Ozrena samo jedna granata usmrtila 71 mladu osobu, a ranila oko 200. Tim povodom na mjestu stradanja tuzlanske mladosti, \"Kapiji“ u centru grada, u 12 sati će biti održana komemoracija.
Zivio ti nama generale 100 godina. Dobili su sto su trazili sad placu ko mala djeca.
Po komentarima je jasno da problem imaju muslimani jer izrazavaju strogu mrznju prema svemu Srpskom koja vec granici na bolest. Islam izvorna vera pa vidi se koliko ste skolovan covek u glavnom vi ste Srbin pa sad umrite od ludila ali tako je!Nisu dzaba oni vicovi stvarno za-tucan narod ko zid. Ratko Mladic nije nikakav zlocinac i genocidas nego general i po,general koji se nijo krijo po foteljama i izdavo naređenja nego je bio na sve jednoj prvoj liniji. General koji je obezbedio siguran prolaz civilima iz Srebrenice,sve te zene se danas bez srama deru genocid da dobiju pare a zive su!!!! General Mladic je protero Arkana zbog ponasanja kakvo je bilo,General Mladic je kaznio ljude za paljenje muslimanskih kuca,General je kaznio ljude za teske zlocine ali ajde sad ti kontroliraj sve zlocine u ratu!!! General u Srebrenici je samo izvrsio svoje naređenje on je general i po a vasa bolestna i prljava propaganda ga je pretvorila u monstruma a pogledajte sebe prvo!!
tuzit familiju najveceg ratnog zlocinca da je skrivala i nije isporucila sa nazi svrbijom nazi najveceg ratnog zlocinca u evropi ratka mladica,dokaza ima pa nek njegova smrdljiva zena i sin odgovaraju pred zrtvama tog srpskog monstuma ubice civila!
Muslimani im trn u oku, a oni zaboravili da su ih j-e-b-a-v-a-l-i 500 godina i da su oni svi potomci turaka, to oni ne mogu prelomiti pa sami si reci, ali ZNAM da su sami svjesni te cinjenice jako dobro..
opet se svađaju dijaspora-x
Pitanje je da li su i Milosevica samo proglasili mrtvim,a familija ga razbudila samo dolaskom iz Haga,da se prestane sa svim pricama,jer ovo je ocito da pravda ne postoji na ovome svjetu.Pa kako kazniti one koji su odradjivali posao po svjetskoj reziji,koja im je dala zeleno svjetlo za RAT.
KUDCETI VECA KAZNA NEGO DA TE TVOJI NAJBLIZI ZIVOG SAHRANE HAHAHAHAHA