Nakon tri godine zatočeništva
0
Porodica očekuje da Evropski sud oslobodi Abu Hamzu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove treba sve deportovati odakle su dosli, osudjen u svojoj zemlji na dozivotnu robiju i lafo on dosao da brani bosnu. jos nam sole pamet kako nas islam nije pravi vec njihov, znaci svi nasi predci po njihovom nisu bili u pravu... zbog ovakvih nas mrzi svijet :)
U Vozućoj su bili zarobljeni vojnici,i nije zanemarivo napomenuti da se to desilo dva mjeseca nakon Srebrenice.Neki Hrvati oko Travnika su stradali nakon Prozora,Gornjeg Vakufa,Mostara i posebno Ahmića gdje je od 116 žrtava bilo više od 30 žena.
Ko životinja zato što ima bradu?Na snimcima iz Srebrenice među srpskim vojnicima 1995.g.nisam primjetio nijednog bradonju i vidi šta uradiše.Ali eto nekima je važnije kako se neko oblači,kakva mu je frizura,ima li bradu.Ko god tako razmišlja,ako nije dijete sličan je životinjama.
Ma da, on je samo bio ćlan \"lovaćkog udruženja\"
a za one civile i zarobljene u Vozuci niko nije odgovarao od tih spodoba. Oni Hrvati oko Travnika opet niko a vi i.d.i.o.t.i ih branite. GORI STE OD NJIH
vodi ga kuci svojoj zenskoj familiji ovakve treba po kratkom postupku, vidi ga bolan ko zivotinja
Ovo su bili najčasniji borci u proteklom ra.tu,nisu ub.ij.ali ženei djecu,nisu silovali,dok su druge strane to radile.Ako je ovaj i bio proganjan u svojoj državi od ovakvog režima u Siriji gdje se narod digao da obori ovu diktaturu može biti samo plus za ovu osobu.Koji bi to kriminalac od toliko država za bijeg izabrao onu gdje je ra.t i stranu koja je bila u najtežem položaju?Mnogi naši borci su to bili silom prilika jer nisu uspjeli da pobjegnu i zato ovakvi zaslužuju veliko poštovanje.
I nemojte sad ka.kiti sa onom supljom da nije bilo njih ne bi bilo bosne, bosnu su odbranili bosanci koji vole ovu zemlju bez obzira na vjeru.... nisu je odbranili ni arapi, ni sandzaklije, ni albanci vec bosanci posto znam da ce mnogi psovati na ovaj post, zelim da kazem unaprijed i ja vama isto to samo 10 000 000 puta vise :)
religija je idealna za manipulaciju budalama zato se sav svjetski skart u religiji skupi i onda prosipaju folove naivcinama
po hitnoj proceduri ga osloboditi i poslati na drugi svijet...nije u redu da se pati toliko!
Go.vno treba u Guantamo poslati!
brate cekamo te trebas nam, sad ce proljece