Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa, eto, nadam se da ce tim \"neprijavljenim radnicima\" svemocni inspektori naci novi posao :PPPPP
od 18 zatvoreno 13! mogli biste vi cesce izlaziti na teren, dragi inspektori. pustite da se nakote, nakradu i da smore jadne radnike, pa onda nesto kontrolisete...
Tako i treba. Praksa manje frekventnih prodavnica roba siroke potrosnje je pojedinacno oporezovanje svakog artikla u desnom redu pored cijene, i na kraju oporezuju sa jos dodatnih 17% na ukupnan iznos gore pored vec uracunatih pdv po svakoj stavki, naravno bez specifikacije vrste proizvoda.