Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...pa za mjesec dana opet isto!
Kladionice, mesnice i pekare, mjesta gdje se skoro NIKAKO ne plaća PDV a uredno vam isti naplate, bez računa. Kad smo ovce pa ne tražimo i onda kažemo j ebo državu ..
Kada će inspekcije početi kažnjavati kladioničare koji dozvoljavaju klađenje maloljetnicima i trgovce koji dozvoljavaju prodaju alkoholnih pića i duhanskih proizvoda maloljetnicima? Pitem se kome je u cilju trovanje omladine i navikavanje na razne poroke mladih ljudi koji su tek počeli da žive?
Kome je u cilju?Pa politicarima zbog punjenja budzeta.Ili mozda neko misli da ih neinteresuju njihove plate,sluzbena auta,privilegije....?Neznam,nisam siguran,mozda i grijesim.