Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veceras teferic u zabrdzu
kox dolazi busom
buši, hahahaha, buši, hahahaha
Gras ne odrzava liniju zbog kvara autobusa to nisam cuo do sada nikada nigdje da se desava.Zasto opcina tu liniju neda nekom privatniku i sama na taj nacin podrzava mafiju grasa...............
Molimo ove. Koji ne putuju grasom redovno Grasom da ne komentarisu.Vecina njihovih buseva je pred raspadom i smrdi na mokracu.
Ja grada ja jada
ja drzave i jada...
Autobus na toj relaciji ne vozi vec mjesecima, MOGLO SE OVO PUNOOOOOOOOO ranije rijesiti i od strane opsitine. ALI NEKA SU ONI OBJAVILI STA SU URADILI TO JE NAJBITNIJE!!!!
hahahahaha koji jad i bijeda...jos malo cemo u dzamijama SERGIJAMA SKUPLJATI ZA POPRAVKU AUTOBUSA MI NISMO RAVNI NI BANANA DRZAVI JE.BOTE
Trebaju se sva naselja organizovati otkupiti po jedan GRASov autobus i naselje ga odrzava
Pa jbm, vam mame lopovske,dokle ovako ???
7000KM poklon od opstine "nekome" u GRAS-u ode u dzep.
50% grasovaca je viška. Otpustite ih i eto para.
Sta je bilo,alanser otiso ?