Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad neko kupi zemlju, jos plus debelo plati, onda je ta zemlja njegova...vrlo jednostavno kao 2+2...osim ako si retard pa ne mozes skontati...nisu oni gradili na tudjoj zemlji kao pojedini sto su gradili cak i crkve u tudjoj avliji ;)
meni zaista nije u interesu da raspredam o nacijama isl sranjima ja iznosim istorijske cinjenice koje kazu da je sarajevo bila jedna mala gradska carsija a da su oko sarajeva bila seoska imanja vidi vraga sa pretezno ptavoslavcima a i katolicima.. to su bili ti kmetovi takoder da im kmetovi ne bi svoje nanosili izmislili su Maltu, ma opet vidi vraga sadasnje naselje na pola sarajeva... udu na malo, prodaju svoje i fataj se svoga mjesta
u osijeku srbi, u doglodima, azicima, otesu, stupu, barama..uglavnom hrvati. cuj bosnjacka zemlja, ma jeli alaha ti - odakle bosnjacima (turcima) ta zemlja? kraljevina jugoslavija vam nije bila turska ili austrija gdje ste se mogli ukrasti tudju zemlju promjenom vjere ili zadrzati istu uvlaceci se u guz austrijancima!!!
KO GOD BACO SMECE U NASE RIJEKE DA BOG DA MU POPLAVA ISTO TO SMECE U KUCU VRATILA
Za Sanju: da ti Sanjice ne radis u Opcini Ilidza pa branis tezu kako Opcina nema obavezu pomagati ovim ljudima????
A to Sarajvo nije gdje je nekad bilo
svaki vlasnik kuce je masno platio zemlju na kojoj je napravio. vecina zaista nema gradjevinske dozvole ali koliko ja znam na Opštini Ilidza ima oko 7000 nezavrsenih predmeta od kojih je vjerovatno oko 4000 iz Osjeka.. u svakom slucaju, ljudi su u nezavidnoj situaciji. dosli su u ljeto i kupili zemlju. veliki broj njih nije imao pojma da ce im biti poplavljene tako da su sad u belajima..
to sto je ljude nevolja natjerala da tu pokupuju zemlju i grade kuce je jedna stvar, a to sto si ti teski nacionalista pa ne mozes da podneses da tu sada osim hrvata zive i bosnjaci je nesto sasvim drugo...znas li ti koliko je u bijeljini, zvorniku, srebrenici, rogatici, foci i td. zivjelo bosnjaka prije rata a koliko zivi sada...ako cemo vec tako gledati, nista nije kao prije rata, pokusaj zivjeti u sadasnjem vremenu bice ti mnogo lakse ;)
@za sanju znamo mo us bili vlasnici te zemlje to su srbi tusrski kmetovi kojima je kraljevina dala dekretom bosnjacku zemlju a svaki komad zemlje u osijeku i doglodima je placen od nekadasnjih 30 000 do sadasnjih 100 000 KM, tako da su nekadasnji uzgajivaci svinja u gumenim cizmama sada milioneri zahvaljujuci standardno glupim bosnjama
ako si hrvat onda znas tko je zivio u doglodima, azicima, otesu, stupu, barama, osijeku itd...prije rata a tko zivi sada zahvaljujuci uglavnom bespravnoj gradnji i izgradni zgrada za obitelji nekakvih \"sehida\". what the fuck is sehid??
ako si hrvat onda znas tko je zivio u doglodima, azicima, otesu, stupu, osijeku itd...prije rata a tko zivi sada zahvaljujuci uglavnom bespravnoj gradnji i izgradni zgrada za obitelji nekakvih \"sehida\". what the fuck is sehid??
Selo Osijek zaplavila Bosna, i Reljevo dva sela ponosna, Radin prozor zaplavila voda, đe je bilo dolaziti zgoda! ;)
osijek je seosko naselje pored sarajeva u kojem je do prije 20 godina bilo manje od 100 seoskoh kuca sa pripadajucim velikim seoskim domacinstvima osijek je sada konglomerat od nekoliko hiljda bosnjackim nabijenih odvratno ruznih kucetina ciji su ponosni vlasnici vecinom da ne bi ni to platili svoje smece strovalivali u te tamo rjecice... i rezultat imate, malo jaca kisa i ode sve u pm
sanja IZVINI STO SI GLUPA...isto vazi za ovog sto ne zna sastaviti recenicu i sto mu je kultura na nivou prasumskog covjeka....
Na zapadu se prvo trazi dozvola pa se onda gradi,,cak i kad nesto prepravljas u kuci treba ti dozvola. Njima se nije trebalo dozvoliti da grade,,sad je kasno,,ali to nije razlog da im se sad nepomogne i nije mi jasno zasto se odma mora vrijedati na nacionalnoj osnovi,,zalosno.