Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da Bog da voda odnijela svu srpsku djecu...............
U spas,bolje sutra ili?
Ovo nam je svima kazna od Boga, jer smo kao drustvo i cjelokupna nacija zalutali totalno a mi Bosnajci pogotovo smo skrenuli s pravog puta jedinstva i vjere.
OVAKO JE ALLAH UZVIŠENI KAZNIO NUHOV A.S. NAROD, NEVJERNIČKI, KOJI SU SE ISMIJAVALI SA ISLAMOM I ALLAHOVIM PROPISIMA I NJEGA U LAZ UTJERIVALI... "Pa smo nebeska vrata otvorili vodi koja je neprekidno lila, i učinili da iz zemlje provru izvori, pa su se vode sastale, kako je bilo i određeno. A njega smo na lađi nosili, od dasaka i klinaca". (Kur'an, El-Kamer, 11-13)
Onako realno..je8es ova mjesta
Kaze jedan zeleni iz stranke
Saće nam trebati opet 20 godina da se od ovoga oporavimo
Šta nam SDA uradi! :(
sada treba svi da shvate da je ovo nasa zemlja i da ako ne pomognemo jedni drugima da spasimo nasu zemlju druge ce mo cekati i mozemo ih se nacekati.oni svoju brigu vode.opameti se narode