Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karanovac nije u opstini Gracanica,nego u opstini Petrovo.Barem provjerite informaciju!!!!!I Karanovac nije u Federaciji,vec u RS!!!!Nije bitno,ali da se zna mislim ovaj et tolko od mene privremenog reportera sa terena hehehe!!!!!!!!!!!!!!!
Ovce jedne, nepismene ćirilica je vama trebala oko čega pravite problem.
inace ne volim da vrijeđam ljude, ali vidim da ti to radis, pa cu isto postupiti prema tebi - odnosi se na \'\'bratunac\'\'. glup si ko ker brate dragi, nisi ni razmislio da moze oboje da bude ispravno, a nazivas ljude mamlazima. sramota me kad vidim s\' kim ja zivim u ovoj drzavi, svi nesto kukaju, svi bi da ispadnu pametni, a na kraju teladi ispadnu.... peace
momak ....i jedno i drugo je ispravno s tim sto si ti naucio govoriti kao sto to srbijanci govore...i pokusaj biti tolerantan ako bas nemas nekog znanja iz bosanskog jezika...
sve mogu da razumijem, al kad kazete općina, e digne mi se kosa na glavi. kad se u bosni govorilo općina, pogotovo u istočnoj bosni? opština, mamlazi jedni!