Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će svi opet pozivati Boga, a kada se trebaju puniti diskoteke prvu noc bajrama, tad su cece i mece glavne bile
ovo je normalna prirodna pojava, glupane
To te ateizam naučio da imaš pravo druge nazivat pogrdnim imenima ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Hoće li opet Lagumdžija organizovati donatorsku konferenciju?
nece nije dodik naredio!
Političari se taman ponadali da poplava neće biti još 100 godina i da ne trebaju ništa raditi. Jedan mali entitet ima čak dvije agencije koje bi se trebale baviti ovim stvarima. Bošnjaci i Hrvati se se podijelili, jedna u Mostar i jedna u Sarajevu. Evo vam linkova: http://www.voda.ba/ http://www.jadran.ba/ Ako dodamo i agenciju iz manjeg entiteta, imamo tri agencije koje se brinu za zaštitu Bošnjaka, Hrvata i Srba od poplava. Rezultate vidimo čim padne jača kiša.
Kako rijesiti problem poplava I klizistima u oba eniteta I kantonima? jednostavno !!! ukinuti oba eniteta I sve kantone.
To je Bozija milost! Opominje nas, nebili se opametili, ali mi jako slabo svacamo.
Znači ovo je nemoguće vrijeme, nisam vjerovao u teorije zavjere ali počinjem pomalo. Neko se zajebaje sa vremenom. :)
da je to tako taj bi prvo sebi napravio idealne vremenske prilike, a takvih nema na ovoj planeti. Globalno zagrijavanje nije samo bukvalno rast temperature,vec klimatski poremecaji,ocito da se mnogi mentalno pale na guranje da bi priznali I shvatili da je to realnost,ali ovo je samo pocetak,bice nama jos gore,naravno ne mislim samo na BIH,vec cijelu zemaljsku kuglu
Pozdrav za moje oko zeleno, najljepše na svijetu :))) :-*
Ekoloska svijest nam je nula bodova. Dok u evropi vrijedno recikliraju kod nas smece pluta rijekama, baca se gdje se cefne.
Halo Bing kako buraz ima li sta novo? Ma nista evo skupljamo donacije za ove poplave. Aha ma nista ja evo malo na remo kiselim se, nista podijeli im gibiru i reci bice u poned'ljak samo dok buraz kesh prebaci´ A tender? Aha,a zna se gradnja poc'nje kad se tender usaglasi,uglavnom sve je sredj'no. Zivio! Zivio!
Infrastruktura nase zemlje je dotrajala i propala i kad dodate dvadeset i plus godina nekontrolisane sjece suma, gradnju kuca po jedinom pravilu ''tamo gdje je moja zemlja'' onda i ne treba puno za ovakve nesrece.
Ajde ti to objasni ovima sto su uvjereni da je ovo Bozija kazna...
Sve po zasluzi, ne žalim više nikog.
kada covjek gleda iz neke svemirske perspektive i gleda ovo onda, kazem sebi, strasno, zao mi ovih ljudi, itd. medjutim, kada covjek promatra iz bosanske perspektive onda kazem, nikakvo cudo za ljude kojima je glavna stvar zivotu biti hrvat, srbin ili bosnjak. nikakva steta za takve budale i nije mi takvih budala zao, pa neka je i 1000 grijehova.
Ovo je opomena našem glupom narodu pred izbore u maju sve isto i skoro 3 mjeseca prošla niko nista a toliki se milioni dobili i niko ih nije vidio osim supaka,a te SUPKE ce nas glupi narod opet izabrati i sve ce isto biti!! Ja neću n izbore!
"Negativan image"? Hahahahaha, pa kakav to sad imaju života ti? Niko nas ne uzima za ozbiljno ni 2%
Glasaci SDA ce sigurno izaci na izbore, dok drugi kao tjeraju inat neglasajuci. Ne postizu sa tim bas nista...
hahahaha Citam komentare invalid "naroda" Moosnja u vezi poplava u BanjaLuci i Mostaru i svrsavanje kad ono prrrrc izgleda ih ovako debilne Allah kazni pa sad im je najpotrebnija ronilacka oprema za njihove zaostale Kasabice. :)))))) Podavit ce nam se Moosnje a to ce biti 976 genocid nad merhametlijama :)))) Sta ce reci brkata Munira ? Allah sprovodi novi genocid nad Moosnjama :))))
Koliko si glup i djeca ce ti se smijati..!!!
Hajde ne zezaj baaa
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Kad nece narod odnijece izgleda voda ove politicare, ali I narod zajedno s njima idemo udo idemo jako
Premijera Nikšića izgleda opet iznenadila kiša,pa mu treba dva-tri dana da okupi krizni štab i da ide da se promoviše pored jadnog našeg naroda koji nije dobio ni feninga od miliona koji su otišli sa donatorskih računa na račune federalne vlade!!
hmmm, EPISODE II............a sad ce biti "ja sam rekao da se to popravi ali ovaj nije dao, ne ja sam rekao da se popravi, ne ja!!!!" Stid me ko nas kao drzavu predstavlja........
ovo vam je istrazivacki program HAARP plus nebriga vlasti u drzavi koji nakon sto su majske poplave zavrsile nisu napravili ni jedan nasip vise, i nisu ni jedan moguci odron zastitili zicom ili nekom mrezom da ne padne na put, niti su produbljivali bagerima rijeke kad je nivo rijeka bio dovoljno nizak za to. oni koji misle da nas bog kaznjava zbog alkohola... za njih nemam poruke, jer oni ne prihvataju racionalna objasnjenja
sta si ocekivao, mislim ipak u srcu Sarajeva kilometar puta Zagrabacke ulica popravljaju 2 godine.............kakav crni nasip :S
ahahhaha nazalost nisam bio u sarajevu mozda cak i vise od godine. ocekivao sam vise, jer ljudi koji imaju npvac sebi kucu od 400 m2 sagrade za dvije godine, ... uracunavanjuci fasadu i dvoriste