Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimanima je voda u usima jer popis ce pokazati gdje zaista imaju kontrolu. Svi znamo da je to negdje izmedju 22-24%. U RS ima 92-95% Srba. Od 1995 do danas sta se izbjeglica vratilo - vratilo se. Njihov povratak se u sustini zavrsio. Prema tome, popis pokazuje cinjenicno stanje i daje argument Srbima za daljnje politicke poteze u realizaciji svoje strategije. I to sa Dodikom ili bez njega. Vrijeme ce pokazati da ipak dugorocno muslimani su najveci gubitnici sa raspadom Jugoslavije. Zasto? Alternative su tuzne: 1. ponovna vjera u neku vecu politicku jedinicu Juznih Slavena i realizacija iste 2. Tavorenje u svojih 24% sa losim susjedskim odnosima sa Srbima i Hrvatima 3. Nova Palestina koja ce imati protiv sebe cijelu Evropu. Videci nivo nesposobnosti, korupcije, neskolovanosti i primitivizma medju muslimanskim liderima - najvjerovatniji scenariji su 2 i 3.
yeebem li ti admine mrtvo dijete, svu ti familiju yeebem redom cigansku baliysku,.
2 miliona Bošnjaka! Wow! Toliko ih nije bilo ni prije rata a nema ih ni sada toliko. Popis će se održati sviđalo se vama ili ne. Čega se plašite! Ali stvarno! Ne baljezgajte o tobožnoj brizi o povratnicima jer je SDA-liajama i ZAGRABiH najmanje stalo do njih.
VRATI PARE LOPOVE, PARE KOJE TREBA DOBITI PRAVI INVALID I DOMOLJUB, KAKO TE NIJE STID VIŠE ĐUBRE IZDAJNIČKO.
sto su pozurili genocidni srbi da se popis napravi....nikad , nika i nikad, sve dok genocidna tvorevina postoji i ne bude ukinuta posto nema legalno postaojanja zato sto je nastala na genocidu i protjerivanju dva miliona bosnjaka, nema eticko i legalno postojanje, sta misle genocidasi da ce imat kraljevinu srbiju? sanjajte krvolocnici srbi evo pronalaze masivne grobnice albanaca..... srbin=genocidas!!!!!!!!!!!!!!
jesi li ti ona srpska drolja koja sisa svaki dan inckov penis ko portparol ohr-a?
Necemo jos insistirati na popisu, ali nakon izbora se pocnite polako pripremati. Iduce godine je redoviti cenzus u vecini EU zemalja, a vi svoj niste obavili od 1991-ve, dakle, gotovo 20 godina. Imate jos malo vremena da odugovlacite, ali ne mozemo to vise tolerirati. Ukoliko ne izvrsite popis bit ce financijskih mjera kojima cemo reagirati. I ne samo financijskih. Vama na izbor.