Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto sad mali postade i nacista, fašista, ustaša, cyber kriminalac, samo se čeka da postane punoljetan pa da postane i pedofil. Nekad su ovakve droljice bile gole premlaćivane i vješane na ulicama za primjer, danas im se staje u zaštitu. Po profesiji sam novinar, ali da imam moć, na doživotni fizički robovski rad u Sibiru osudio bih 90 % današnjih novinara i vlasnika medija.
...u krajnjoj liniji, žena ima pravo biti šta želi...njen život, njeno tijelo.
commie pa izabrale su da budu drolje,njihov izbor,njihova stvar,zašto se onda bune?
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Moze link Šemse?
PijanaŠemsa javi se sta kazes na ovo?
nemojte mi semsu dirati :p
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Aj ne serite molim vas kako bi vama bilo da vidite sestru od 20 godina kako je jebu 5 muskaraca, kako li bi ste vi reagovali samo da mi je znati ?
sada cu ja napraviti jednu grupu mislim isti sadrzaj samo drugi naziv "Fine djevojke" ili "Tatine princeze" xD
Simunicev rodjak
SAMSAAAAA ZNALA SAM DA SI DROLJA.
Nije to nista za nekoliko godina to droljasto naslikavanje uklapace se normalno ponasanje djevojcica ali nece stati na tome bice sve gore a sta i ocekivati od djece kojima su uzori Kim Kardasian, Severina, Rihana....a i licemjerni mediji koji se sada raspisali kao sokantno, zlostavljanje, pedofilija a i sami propagiraju takvo ponasanje. Pogledajte samo dizajn odjece za djevojcice napravljen je tako da sexualizira djecije tijelo a u prodaji se mogu naci grudnjaci i sminka za petogodisnjakinje!!! a svima je jasno da modnom industrijom drmaju pedofili i pederi a niko nista ne govori, izgleda da nam tako odgovara uostalom odakle 60 lajkova.
Nista on nije kriv same su trazile ;)
Ovdje je, na zalost, skrenuta paznja sa prave sustine problema: sve vise mladih osoba se pokusava definirati i "pronaci" na ovaj nacin i cini se da ce stvari biti samo gore...Ovdje je odgovornost prvo na roditeljima, pa na obrazovnim institucijama...tuzno je da se sad izvrce sustina, a to je da NE POSTOJI nijedan kriterij prema kojem bi ovakvo fotografiranje bilo drustveno prihvatljivo i pozeljno...ni ovaj decko nije puno bolji od predmeta kritike, ali to je posebna tema...strasno je kako nam je omladina zaglupljena, povrsna i maliciozna...strasno...i najgore je sto vecini gradjana nije problem njihovo fotorafiranje, nego objavljivanje...
Ima li gdje taj snimak, može se razdvojit link tačkama, razmacima, tajnim porukama :)
Radameeel...danas je path. vec dobio ban jer je link stavio... bilo bi zaista steta da i tebe banuju...
"Djevojčice nitko nije potajice fotografirao i kasnije zloupotrebljavao te slike, već su one same svoja obnažena tijela postavljale na društvenu mrežu. Elementi kaznenog djela bili bi da netko te fotografije prodaje ili da postavlja oglase za prostituciju koristeći te slike. Policija ovdje ne može ništa učiniti jer ne postoji djelo za koje bi mogli eventualno teretiti administratore i da zbog toga tragaju za njima', izjavila je za PressOnline kriminolog Zlatica Kovačević, specijalizirana za visokotehnološki kriminal." :) ŽENA POJASNILA
Eh kako ispade ove zabavljačice rade na crno gdje tu inspekcija reklamiraju se baš đaba, a ti roditelji nisu ništa pametni od tih maloumnih djevojaka, pitam se zašto roditelji tih djevojaka neodgovaraju na jedno pitanje jednostavnu šta su oni u to vrjeme radili i gdje su bili ? mamu im nabijem oštaplersku šra tade a nije ih sram niti stid.
Nikad nije bilo više djevojaka sa stavom "jer ja to zaslužujem" i manje onih koje stvarno dovoljno poštuju sebe.
Ponovo ugašena? Je li to znači da je bila ponovo aktivirana?
Ovo nista nije cudno,pa ljudi bit ce i gore stvari,ovo je nista,sve gore i gore generacije.. 100% roditelji krivi,po najvise mame,jer one vise pshicki mogu djelovati na djecu (djevojcice) ,na zalost danas se izgubio pojam "djevojcica" sa 10 godina je djevojka,zato i jeste ovo sada ovako sve,prizori su Vam ispered haustora,na ulicama,skolama itd. ,bit ce ovo sve i gore,i msm da se ne moze stati u kraj ovome,jedino da nestane cijeli internet,da je svijet bez interneta...Uzas!! A ovaj mali sto je osnivac stranice je sigurno propatio u zivotu,nema roditelja pravih,i umno je zaosta,pun bijesa i mrznje,eto zasto su maloljetnicka silovanja,ubijanja,masovnih tuca i svega,ovo je sve sada,a zamislite 2020u pa gore!!
Hoće žene slobodu, e pa evo Vam sloboda. Nisam nikakav 'primitivac' al' brate zna se gdje je jednoj ženi mjesto, zna se kako se jedna žena, majka, kćerka, sestra ponaša. Previše se dalo slobode svima. Čuj djevojčica od 15 godina sa njih više, pa strašno, gdje ide ovaj svijet?
djevojcica na videu izgleda nadrogirano ili pjano, ne reaguje...ne znam kako se sipa vec nije umijesala
Eleanore Kakve veze ima sloboda žena sa glupošću klinki? Ti se drži svoga mjesta, a druge pusti da sami/e procijene gdje je njihovo. Što se tiče djevojčice od 15. godina, provjeri sa koliko godina su se udale kraljice Katarina Mediči i Katarina Velika, pa se zapitaj šta se tada dešavalo sa sluškinjama.. Svijet ne ide nigdje, gdje već nije bio i jedina razlika je u dostupnosti informacija.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
za snimak samo na google potražit Semsa Sandzak SERBIAN