Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Esmeralda se ranije zavrsila
Cirkus u režiji NiP-ovaca.Platiće visoku cijenu na narednim za ovaj politički avanturizam i amaterizam.
Eto koliko su nesposbni Ademivić i ostali.
Nisu oni nesposobni nego mandic kontrolise opcinu budzet drzavne sluzbenike ljudi se boje zbog posla ista da urade
Najgore je moj Ademoviću, kad misliš da nešto znaš ,a ustvari pojima nemaš moj Ademoviću. Nisi sposoban običnu proceduru provesti,a htio bi biti,kada bi ti ponudili, i predsjednik države.
Jao seljačina, oni bi opoziv a nemaju osnovno znanje o bilo čemu osim o korupciji. Jasmin zvani 10% Ademović je odlucio da pored propalog studenta i sportiste postane propali političar. Al shidi i Tibra ima da te za muda objese jer nisi završio dilove.
Neda se Srđan da izvaga kod građana...
Ovaj covjek veze nema sa svojim zivotom, kome pade na pamet ideja da ga postavi za nacelnika. Tragikomedija
do oktobra iduće godine? 🤣
Hoces li se ikada pojaviti ublehasu na sjednici? Nemas vremena od piva i rakija koje ispijas u jagodi E sta ste nam priredili 2020…
Po piski ih Mandicu.
Stvarno ovaj nip pravi katastrofalne greske! Neminovno da ce mu se ovo obiti o glave vec na narednim izborima! Pa pogledajte rezulrate proslih izbora u Centru i pametnom dosta. Ovo je uvijek isti problem: kad nesposono dijete hoce da se pita! Bruka u reziji dijela nip-a! Jos im navike iz sda nisu izbaxene iz glave!
Nagovori me dino da glasam za.ovog.
Tata derpe grada Sarajeva
zar jos ovog starog hommos.exualca nisu smjenili
Tuce debila
Oni bi ko da ga smijene a on ko biva ne bi da ide:) ne mozete vi debili iz trojke o sebi sram vas bilo
Daj uhvatite se posla,olaksajte gradjanima bar malo maintenance se suplje price