Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nekom se zamjerio,ko ga je*e!!!!!!!stoka seljacka !!!!!!
ti seljaci od vozaca neznaju ni kako pravilno da rade svoj posao,nije uredu da bilo ko bude fizicki napadnut,al nek neprovociraju druge.ovo je samo jedna strna price zanima me zar nisu kakvu obuku zavrsili da bih barem jednu sekundu bili pametnije,a za ostalo nepridrzavaju se nikakvih pravila,kod da su oni svetinje,monopol gras je kriv,da imaju konkurenciju bilo bih drugacije.
SILOM
ja kartu više i ne plaćam zbog njih. koliko puta se desi ulazis u tramvaj a vozač i ne gleda na retrovizor, a zatvara vrata! Meni jednom tako na prvim vratima, jedva uđoh, i govorim mu jel gleda, a on meni \"ja mislio ti peres prozore\" hah
S jedne strane nije korektno sto ih napadaju,tuku i sl. ali kad se uzme u obzir koja su djubrad i stoka to batina sto dobiju je malo...
VOLIM BA DOBRU CHUNU!!!! ALI SRBSKU IZ SRBIJE OVIH DOMACIH SAM SE NADOBIJO
Treba donijeti Zakon kojim ce se zabraniti udaranje vozaca GRAS-a \"sakom u predjelu prsnog kosa\".
Sve kucevice raspustiti iz GRASa!
Koja su to gamad,to treba na svakom koraku udarati...nema veceg sljama i drustvenog sljama od vozaca !!!
Još kad bi koristio Žuti taksi bio bi pravi, Sa taksi je lopovska firma!
GRAS apelira na građane da se korektno odnose prema službenim osobama i vozilima GRAS-a, a na taj način i prema korisnicima javnog gradskog prijevoza da bi građanima Sarajeva omogućili neometan i siguran prijevoz Vozaci GRAS-a su bezobrazni i neotesani. u vise navrata sam bio u situaciji da \"fizicki\" nasrnem na seljaka. a da ne spominjem sto su im linije \"redovne\"! Samo ja redovno kasnim na posao zbog njih! To je stoka seljacka-cast izuzecima- koja odvrne svoje gusle na nekom pateticnom radiju, pusi cigarete dok vozi, pa cak i \"hrace\" kroz prozor! isto tako mi se nije jednom desilo da samo proleti pored stanice bez pokusaja stajanja da pokupi putnike! a o samim autobusima, tramvajima i trolama i da ne pricam. od kako je sarajevo taxi pojeftinio, vozim se s njima- ispaltivije-udobnije-brze- a da o kvalitetu ne pricam!