Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@mitar mrkela Velika je steta sto nije jos vise mudzahedina bilo u BiH za vrijeme rata, da vas sve istjeraju iz BiH (vas koji ne dozivljavate BiH kao svoju domovinu). Zivotna vam je zelja da odete u Hrvatsku. Pa idite ako ce vam tamo biti bolje!!! Kad odete i nama ce biti bolje. Vukovic i ova sakica Hrvata u BiH se ponasaju tako bahato kao da ih ima 2/3 u BiH. Po broju koliko ih ima trebali su biti MANJINA a ne konstitutivni narod.
Sve je to ISTA BAGRA!
mrkelja eto Mudzahida jos malo u Kiseljak...dosli su ti do Rakovice...gotov si...
He he eh dobar ovaj Mitar Mrkela iz Kiseljaka.. e pa.. Ne znam stvano ko je kriminalac ako nije Vjeko Vukovic, ne mogu samo da vjerujem da takav covjek radi u Ministarstvu sigurnosti...
Monitore...takvi su makar sa fakultetom dosli na posao, za razliku od vasih hanuma, koje nisu znale ć i č razlikovati...Sadovicu ministre...sta ti rade u BiH stotine mudzahedina zbog kojih se Europa zgrozava nas u BiH. Vjeko...samo naprijed, slupaj jos tri auta ako treba, ali ne daj mudzahedinima da nadvladaju... Sadovic...ministar koji je smijenjen a da mu to niko nije rekao...
HAHS
eee jadne drzave, gdje mi zivimo
A taj Vukovic, to je onaj kriminalac zaposlen u Ministarstvu sigurnosti, Barisin mali, sa hrvatskom putovnicom, doveden da istjeruje borce branitelje iz BiH. Cuj jos dva auta drzavna slupo. Kowno oustasko. NASLA SE SVINJA DJE NIJE BILA.