Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobroševići na srpskom...odnosno Dobrojebići na bosanskom.
Ja vama kazem: da su izbori svake godine, ne bi bilo razvijenijeg i uredjenijeg grada na Balkanu od Sarajeva jer nasi ljudi "umiju" raditi i imaju dara za to. Ovako smo uvijek tu negdje u sredini, mada smo opet u prosjeku ispred svih istocnih susjeda. Ispred Sarajeva je samo Zagreb od vecih gradova - mada ce to lose duse OPET poreci.
Ma što ne sačekaše "5 do 12" pa udariše temelj. Prepali se da će biti izborno kasno... što li? Jeftino, SDA, za misleće ljude ali za mahalce i ruralni elemenat nikada......znate vi sa njima koji vam daju glasove na izborima a potom rove po kontejneru i psuju vlast. I viču nikad više, do sljedećih izbora pa onda opet "u SDA suru mumine"