Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka mi neko objasni sto ovi traze podsticaje za poljoprivredu a mrkva i luk jeftiniji kad se uvezu iz argentine
Poljoprivrednici trebaju biti na njivama ne na ulici!!!
April,mjesec kada ce se samo na svim politickim sjednicama i na TV-u pricati o otvaranju radnih mjesta.Hajde nevladin sektor podrzite inicijativu !
SDA pokrece vitalni foteljaški interes....zasto ne podnose kad su u pitamju poljoprivrednici...koji su oni lopovi 20 godina na vlasti nisu povlacili vitalni sad nasli kad su im ugrozene fotelje
Poljoprivrednici uz vas smo i nadamo se da će Vlada imati rješenje i za ovu sitaciju kao i mnoge do sada
Evo do čega su nas doveli oni koji su nas ugnjetavali 20 godina unazad
Ne sumnjam u pozitivan ishod ovoga problema
U ovoj godini kontinuirana vlast od 17 godina je pokazala da ne zna, ne umije, ne želi da se suoči sa ekonomskom krizom, već nas u istu tjeraju sve dublje i dublje, otimaju nam pare novim poskupljenji8ma iz i onako vec praznih novčanika, e nek bude stid svakoga ko je onima koji su nas i doveli o ambisa dao svoj glas!
Stvari su prilično jasne, mi Bosanci i Hercegovci smo veliki mazohisti po rodjenju... Volimo da nam se ruši država, ruši nezavisnost, da nam se ruši ekonomija, privreda, budžetska sredstva, obrazovanje, a mi ćemo birati istu vlast ,i iste Tice i Izetbegovice 20 godina. BOSNO MOJA PREĐI NA DRUGOGA!!!
trazite svoja prava apsolurtno imate pravo, ali nazalost na krivom mjestu trazite pomoc, pa oni su vas doveli u ovu situaciju, premijer je pokusao pomoc ali to je uzalud kad imamo ovu gospodu koja blokira sve sto se njihovih fotelja ne tice
Građani moraju ponovo uspostaviti neka osnovna pravila igre. ŽELIMO POSAO, ŽELIMO EKONOSMKI RAST I RAZVOJ, ŽELIMO DA RADITE SVOJ POSAO, a ako nećete, ne želite i nemožete, pustite da to rade oni koji su voljni i kadri pomoći nam. Zato i je ste tu, da radite za dobrobit nas i naše države, a ne da svojoj djeci kupujete stanove, automobile i fakultete. Političke elite i anam oni: Tihići, Izetbegoviće, Kenjci, Ahmetovići, Zelenčići koji nas uništavaju već 20 godina moraju se suočiti sa interesima i frustracijama građana, jer će im nestati autoritet koji crpe iz jednog jedinog izvora – slabosti građana!
smjena vlade je jedino rjesenje za sve!! postavite ljude koji ce raditi u interesu gradjana a ovi su pokazali kad je budzet bio u pitanju u cijem interesu rade
do ovoga nas je dovela SDA i njeni tajkuni, ljudi nemaju hljeba jesti dok oni uzivaju u nasim param!
vjeruj da vlada bez ovih zelenih foteljasa bi brzo nasla rjesenje za poljoprivrednike
Tesko da ce ista vlada u ovom sastavu moci uraditi korisno za bilo koga, kad SDA-ovci i njihovi partneri hsp i nsrzb blokiraju sve sto stignu.