Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije čudo ako vlada nema para, da ispoštuje sve zajtjeve poljoprivrednih proizvođaća u BIH. Isto tako nema opravdanja za nedosljetljivost iste , koja nema ideja ili smjelosti da uradi neke stvari, koje rade gruge države i sprijeći uvoz prehrambenih proizvoda. NPR Austrijske i NJemačke vlasti kako bi zaštitile domaće proizvođaće šljiva na 1 kg naših šljiva uvedu sezonski porez od 10 euro centi i to prođe . Uleti naše ministarstvo , stimuliše svaki izvozni kg po 10 feninga i na tome se završi. Tu mi trebamo odgovoriti istom mjerom na proizvode koje uvozimo al sa taksom od 1 eura po kg. Pa tako taksu na jagodićasto voće april -juni , na papriku i paradajz maj-juli , i na druge slične proizvode u mjesecima po potrebi . Eh sad da li su naši ljudu u vladi glupi ili je po srijedi trgovački lobi svejedno jer za oboje nema opravdanja.
dajte ba ljudi da imamo bosansk jesen da unistimo ovu bagru sto nam jede dzigericu 20 godina da ih istrebimo
Svi bi iz budjete i svi bi da drugim jos napakoste. Cuj, blokirace granicne prelaze, ma hadj probajte stoko seljacka, obracunajte se sa politicarima direktno, a ne preko ledja ostalog neduznog naroda. STOKO SELJACKA
Zna li ko gdje je onaj lik sto je prije izbora hodao oko zgrade Skupstine sa tablom \"... dan strajka\". On je placenik Lijanovica, pa kontam da nije uletio na neko poslanicko mjesto.
Svi u napad jedan je Hase..
Hajmo ih rušit!
A to ko moraju se oni posticati . Ko će mene gurati ako mi posao ne ide ? Smiješni su do bola !
ne krsite zakon ili cemo mi da ga pocnemo krsiti
Ne kradite ili cemo radikalnije djelovati
Povelja Kulina bana 29 August www.bihdijaspora.com
Svaki dan sve gore...