Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijanovic bas bukvalno shvatio kratice "APP, IMT i MMF" i doslovno ih se drzi, a da ih upraznjava i to naveliko suvisno je i reci! Ako ima onih koji ne znaju; APP-ako prodje - prodje IMT-imal mene tu MMF-meni i mojoj fameliji P.s a to sto su ljudi na rudu exzistencije to je vjerovatno njihova stvar i ovi protesti su vjerovatno jedan od nacina da se "izvedu" u grad! Da imamo na snazi serijatski zakon ja ne znam da bi od Lijanovica ista ostalo!
AHAHAHAHHAHAHAH Ruždija iz Gluhe Bukovice planira da se raznese bombom ako ne bude bilo sadake!!! :DDDDD
Eto vam vas Lijanovic...
Poljoprivrednici nisu slucajno prevareni jer su neki clanovi njihovog udruzenja usko vezani sa ministrom Lijanovicem a on to koristi kako bi uzeo pare. Lijanovicu podnesi ostavku i ucini uslugu poljoprivrednicima koji rade po dan i noc dok ih ti omalovazavas....
Razumijem i ove poljoprivrednike, s obzirom na kakve ih je grane doveo Lijanovic svojim lopovlukom, a mogla nam je poljoprivreda biti glavna grana koliko potencijala imamo. Mozete se samo uzdati u premijera, jer je jedini koji je pokazao da radi svoj posao, sto pokazuje to koliko je samo strajkova izbjegao i pozitivno rijesio situacija.
jadni ljudi, šta je Lijan napravio od njih? ccc aa traže samo svoja prava.... i treba da ga napadnu i treba da mu stanu u kraj jednom za sva vremena!
Za pare ne pitaj-para nema!
Prvo vi u udruženju poljoprivrednika trebate uraditi posao razvrstavanja pravih od lažnih poljoprivrednika i vidjeti ko su uljezi u vašim redovima. Kada se identifikuju i isključe pojedinci koji su koristili poticaje za bogaćenje, preko leđa seljaka, onda će biti dovoljno novca i za poštene poljoprivrednike koji hrane ovu zemlju.
Kad budete gađali Lijanovića i ja vam se pridružujem
Svi cemo!!
Šta očekivati od Lijanovića i njegovih pulena nego prevare.
Normalno da poljorivrednici nemaju kad je lijanovic uzeo sebi za reklamu i za svoju stranku!!
Pare nisu problem, para nema. Pare je Lijanović potrošio za akciju "1 glas 100 KM". Pitajte njega zašto niste dobili svoje pare.
Djelimično su i u pravu. Trebate se obratiti Lijanu, onome što je za glasove dijelio poticaje za poljoprivredu ljudima koji žive u gradu i nemaju kvadrata zemlje. Onome koji je obećvao kule i gradove za glasove. Njemu se obratite i pitajte gdje su vaše pare. Umjesto pravim poljoprivrednicima, podjeljene su sumnjivim likovima koji se nikada nisu ni bavili poljoprivredom.
Prvog koga treba pozvati na odgovornost jeste lijanovic, jedini odgovorni u ovoj prici