Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ptice na grani znaju za čiji interes ova dvojica rade. Novac je potrošio ministar nestransparentno i za sve osim za poljoprivrednu proizvodnju. Platio je ministar medijskim kućma pa rijetko ko govori o njegovim manipulcijama, platio i udruženju ove dvojice da bacaju prašinu u oči poljoprivrednicima koji će zaista ostati bez hljeba , platio i za štale koje su napravljene prije deset godina i za koje su i rniji ministri plaćali itd. Eto zato će oni koji zaista žive od poljoprivrede ostati bez hljeba. Podsticji nisu isplćeni u Tuzlanskom i Sredn***snskom kntonu gdje su ministri iz Nrodne stranke radom za boljitak. Pred kuće tih ljudi treba da idu ova dvojica. Prije toga nek kažu koliko njih plaća Lijanovic.
Svaki dan ja 3 puta, a ponekad i više puta jedem hranu. Proizvodnja hrane je jedna od NAJVAŽNIJIH ljudskih djelatnosti. Država koja nije sposobna da nahrani svoje stanovništvo, sa izuzetkom mini državica Lihtenštajn, Vatikan,...itd. postaju upitne. Iznenađenje slijedi na trojnom samitu Turske, BiH i bijeSr.
Kako je samo ofirno ovo neko upozoravanje, pa nije vam Niksic kriv, nije on potrosio pare iz budzeta za poljoprivredu, nego Lijanovic na svoju kampanju za izbore i ostale vlastite potrebe i potrebe stranki s kojima je bio u talu, a zna se dobro koje su to!
jedina kuca koja je kriva za ovo sto se poljoprivrednicima desava je kuca Lijanovica koji radi po dogovorima sa drugim partnerima u cilju da obore ovu vladu fbih....nije njemu bitan ni jedan poljoprivrednik vec njegova fotelja.
ovakve izjave muslimovica govore da je placenik SDA i olirgarhije, i da mu nisu u interesu prava poljoprivrednika vec je u sluzbi stranackih nalogodavaca tihica i lijanovica
Kad se nešto hoće, onda se ne najavljuje !!!