Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas sta Inzko ,ako si doso raditi onda radi, ti si se fakat izgleda pravo \"Pobosancio\" pa si poceo i kao ove naze prdonje \"Nista ne radis\" kao ni oni. Dosta vise prodavanja magle! Ti si nametnuo ove nove zakone u vezi elektroprenosa i samim tim si i indirekton odgovoran za novonastalu situaciju. Sto se tice zakona podrzavam ih ne moze se imovina elektroprenosa prenjeti u privatno vlasnistvo ali ako si vec nesto nametnuo onda je tvoja duznost da se to isto i sprovede a ne ti bacio kosku i odmaknuo se a obicni narod treba sada da ispasta sto lopovi i fukare nece da urade ono sto im je nalozeno. Imam cak cudan osjecaj da je ovo sve isplanirano od strane EU i ostalih da se situacija zaostri i da pocne cijepanje BIH jer cinjenica da niko od medzunarodne zajednice jos nije adekvatno reagovao i pored direktnih prijetnji i opstrukcije toj istoj od RS. Dobro ste sve zakuhali e sada se namece pitanje hoceteli vi to da rijesite ili zelite da dodze do novih sukoba!?
@Gradjanin potpisujem svaku tvoju rijec!i kad bi ukinuli pod hitno genocidnu tvorevinu i enitete,jedna policija,ministarstvo,Predsjednik i TACKA-USTAV Bosne i Hercegovine,ovak grabi svk na vlasti kak hoce i moze,a narod i drzava u vjecnu zamku- zatvoreni krug profitera na svakom nivou! BiH4EVER!
Kriza u BIH se može riješiti veoma lako.Obzirom da cijelo stanovništvo zavisi od nekoliko političara dovoljno je da te političare aboliramo od bilo kakvog krivičnog gonjenja, da se povuku sve tužbe koje su napisane protiv njih, te da im se plati nekoliko miliončića za pretrpljeni strah i narušavanje njihovog ugleda lika i djela.Zakon o oduzimanju nelegalno stečane imovine ni u kojem slučaju nesmije proći na parlamentima i takve zakone odmah treba povući i ukinuti.Donijeti zakon o reketiranju u kome mora stajati da se reket može uzimati samo od svog konstitutivnog naroda na svojoj teritoriji.Za one ostale napraviti dogovor u Prudu.U slučaju spora ukljućiti međunarodnu arbitražu kumova iz zapadne i istočne Europe.
eeej vidi ovoo, ma majku im medjunarodnu , nikao da pomenu freeee genocidna tvorevina , puna im usta napredka cjelovite bosne i hercegovine. pa nije valjda da nas nas mile ronhil cjelo vrijeme samo laze i pica bajke , dok nam i zadnju svinju iz stale ne ukrade
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.w