Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Raffi samo tak nek KAD ces uhapsit debelog fasistu i lopova s laktasa?a i njegovog brata po lopovluku covica???NAPRIJED Rafffi hapsi najvece!Sto isto nisi o ovome sto pisem isto malce g-u Fiseru? BiH4EVER!
GO HOME
ako nas SBB bude spasavao blago nama
je u bih, postao četvrta nacija koja vuće sad smo na stranu stranaca koji su pustili korjenje, još malo mogli bi tražiti entitet (po bonskim ovlastima i dobiti).
Dosta za danas, ugodan weekend jednoj ljepotici u Danskoj, tvoj Fadil!
Rofi, dosta je bilo tvoje antibosnjacke politike. Samo nas Fahro Radon i SBB mogu spasiti i to ce, insallah, i uciniti kada dodju na vlast uz pomoc 300.000 glasova Bosnjaka porijeklom iz Sandzaka i Kosova.
Danska ljepotice, ajmo sititi ljubav na Sa-X! Tvoj Srvo