Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj lik samo prica gluposti. Jedna recenica kaze Sda cini gresku kad prihvaca politiku koja rusi bih a u drugoj kaze kako sda mora napraviti kompromis. Neozbiljan analiticar prije ces skinuti na kladi 20 parova nego ce ovaj nesto pogoditi hshshahhsjs
s@katozlato354 "Svi igraju istu igru.Drpi i pravi se mutav." oni znaju da mogu, jer narod je taj koji ne svaca danjasnju vladavinu i politicke vodje.Nijedan narod ne vjeruje sami seb, vec izmisljenim politickim pricamaa.Da ih te price vode na tanak led, nisu svjesni..Razdvojit nesto sto je nemoguce je glupo razmisljanje pojedinaca..Ono koji slicno misle su se razisli i napustili BiH.To je jedan od mogucih nacina da zastitis sebe i svoju porodicu.
A sta je to kompromos po vama g-dine Latal.? Ili će biti kako ja hoću-Čović(i izborni zakon) i Dodik( nema od NATO-a ništa i nikad) i mi to sve prihvatamo tako(SDA).Je li to kompromos? Po vama da
Puna vas je kapa vise, dosadili ste i Bogu i narodu,
Za bljakan nema nade.
Samo SDA!
Odj,.te vise svi
Jbt ja kad pročitam vijest odma idem na komentare tu mi bude sve jasnije nego da čitam neki tekst ko indijska sapunica.....samo fali kamera da se kreće i uvećava nebitno likove....
Bošnjaci ne prihvatajte ovu diletantsku politiku koju osmišljava, nameće i vodi ''prvorođeni'' od milja : Moj Babo je, moj Babo je.. ''Kastinska država sa šmekom srednjega vijeka...''
Ne treba tu nikakav kopromis. Samo poštivanje Zakona, Procedura i odluka. Izborni Zakon se ne može mijenjati nekakvim dogovorima a SDA je takođe za izmjenu Izbornog Zakona.
Ja znam da je gosp. ''Moj babo je , Moj Babo je..'' prvorođeni-nasljednik, znam i da je dobio čitavh 26 % glasova Bošnjaka na izborima ali ja nisam poštovalac država i stranki gdje predsjednik postavlja, imenuje, bira, predlaže liste, aminuje. Zadnji izbori unutar stranke SDA su loš ''primjer'' i užas od demokratije i protiv toga se treba boriti svaki Bošnjak. Bošnjaci ne dopustite ovu ''demokratsku'' praksu kasdtinske države.
Koji je ovo idiot? ANP neće donijeti poštivanje zakona i ranije donesenih odluka???? Ha,ha,ha,ha,.....SDA samo to i traži na Državnom nivou.
Mislim da gospodin nije u pravu,svaki put su Bosnjaci samo ti koji moraju popustiti i izlaziti u susret ovim sto zele ovu drzavu da rasture. Dosta je,pa da se jednom vidi kako i sta ce biti,ne mogu stalno prijetiti i misliti da mogu kako hoce,ne moze tako..
@zurich77 , "Gospodin" je glup i uz to bezobrazan i pokvaren. Nije on nikakav stručnjak nego govornik HDZ i UZP-a.
Nema
Sastanak u Mostaru, nece donijeti apsolutno nista. Jer se oni dogovaraju po kafanama i restoranima, a ovo je samo prosipanje suplje. U Mostaru ce nas Zivkovic i kamenjarski srbin Dragan samo saopstiti sta su dogovorili u nekoj kafani, ako su dogovorili.A vjerovatno jesu. A dogovorili su nastavak pljacke ovog naroda.I njegovog iseljavanja po svijetu.
Nema nade