Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ta dijaspora mi je jaka njima tek ne treba dati da glasaju,nek se malo vrate ovamo pa onda nek fino procene situaciju ... ko je otisaovani iz pravih razloga ako je iole normalan ne zeli da cuje za ovo ovde i logicno ne zeli ni da glasa .a ovi sto glasaju sve velike patriote ljubi ih majka..
Za izbore 2010 registrovano je 35.644 biraca iz inostranstva (izbori.ba). Sto se tice Dijaspore, sve ide po planu. Nista se ne mijenja.
Jel ovo onaj Fikret iz Macinog show-a?
nacionalizam mi bolji vi ste lošiji, vodi našu djecu u propast. Osvjestite se ljudi. Nemoramo se voliti, ali moramo živjeti zajedno. Jedina je to budućnost za našu djecu.
Niste. Niti cete.
Halid Kenjac bi htio da kao i u proteklih 20 godina svi glasaju \"za svoje\", tj. da isti opet vladaju. Nadam se da smo se dozvali pameti.