Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iste face u sali vec 20 i vise godina,znaci do naroda je!. Pa ako ostanu bez zdravstvene zastite,nek opet glasaju za ove ustolicene njuske!
podrška Srbima i njihovim nacionalnim interesima...
upravo tako!
Kantoni su najvece zlo ,koje treba ukinuti.
Ovi iz Zavoda zdravstvenog osiguranja Tuzlanskog kantona su neviđeni lopinaši. Koliko su novca oni raskrčmili i koliko je vikendica, stanova, kuća i apartmana po moru niklo od tog novca sami Bog zna a izbjegavali svoje obaveze plaćanja usluga liječenja svojim osiguranicima za bolesti koje oni nisu mogli liječiti u UKC Tuzla.
LOPOV DO LOPOVA IZGUBIO NACELNICKO MJESTO DIREKTOR BOLNICE PA SAD NEDA DOMU ZDRAVLJA NISTA.SA DRUGE STRANE NIKAD NISI IMAO ORTOPETSKA POMAGALA UVJEK SE KUPOVAO KAO I TETANUS I JOS POLA LIJEKOVA A STAVILI SU NA LISTU LIJEKOVE KOJI SU PO 2,3 ,ILI 4KM
Upravo PDA ih ostavlja bez zdravstvenog stanja ...i opet de glasakte... fuj
I ovaj Zarko ko vrba, naginje se kako vjetar puse. Samo nek je njegovoj gu..ci dobro.
mislis SDP?
Jedni da imaju morala bi otišli sa pozicija jer su izgubili većinu a drugi bi da imaju morala izglasali budžet da se narod ne pati pa nastavili obarati vladu TK jer su i sami rekli da budžet nije sporan. Kukić je kancer Tuzlanskog kantona
upravo to!
Promjenis partiju i nastavi po starom sistemu stvaras socijalni slucaj od Drzave.
Jel to znaci da se moraju vise uplacivati doprinosi za zdravstvo? Sto bi neko placa nesto, a protuuslugu ne moze ostvariti?
Dajte ostavke, legalno vas mjenjaju nemate vecinu pa logicno je ljudi.
Čega su se likovi dosjetili.
Odavno su oni u kolapsu
Ovo je taktika Milosevica i Sadama Huseina.Ako mene zbacite slijedi haos.Oni kreiraju i kontrolisu haos
Jel ovaj novinar normalan???Pa zastupnici nisu u skupštii da zastupaju interese naroda več samo svoje interese......
stavljaj barikade kad sad navale u sarajevo
Radi li SBB ista drugo osim sto rusi vlade po kanotnima?
Vec je u kolapsu, nemamo nista za izgubit.