Iste face u sali vec 20 i vise godina,znaci do naroda je!. Pa ako ostanu bez zdravstvene zastite,nek opet glasaju za ove ustolicene njuske!
Za trenutno stanje u TK su krivi SDP/NS/PDA/SBB koje zele na protivustavan nacin da se domognu vlasti i privilegija, iako nisu ispostivali ustavne nadleznosti u TK. Zarko je zbog toga i pokrenuo pitanje vitalnog nacionalnog interesa srpskog naroda kako bi zastitio ustavnost i zakonitost u radu Skupstine TK i gradjani trebaju znati ako nastupi kolaps sistema da su to izazvale stranke koje zele neustavno prigrabiti i nasilnicki oteti vlast od legalno izabranih predstavnika u Vladi i Skupstini TK.
SELIM BESLAGIC, duznosnik Njihove stranke je ratni zlicinac i njega treba odmah uhapsiti i procesuirati, jer nije sprijecio ratne zlocine koji su se dogadjali u okrugu Tuzla iako je bio Gradonacelnik Tuzle i mogao je i morao to sprijeciti po Zenevskoj konvenciji. Ne znam zasto SIPA ne hapsi Beslagica i procesuira ga, a on je sve svalio na Mesu Bajrica i srbina kojem se sudilo u Beogradu, ali je covjek dokazao na sudu u Beogradu da nije kriv. Selim treba da je u zatvoru, a ne u Skupstini TK.
Prikaži sve komentare (82)