Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinite tu zlocinacku tvorevinu mirom, dok vam jos dajemo sansu, inace oluja vam ne gine...
Sr.bi su bole.sna nacija 100%
Da vam pravo kažem ovi stranci su obično smeće.Zakuhavaju,osudjuju,brinu za nas,rezimiraju,a istina je drugačija.BiH izgubila tužbu za genocid,Dodik postoji,Srbija ode u EU,a mi pišemo forume!!!!!!!!!!!!
pa to ni retardirani ljudi ne bi govorili genocid je na žalost bio a to su uradili srpsko-fašističke horde priznali to oni ili ne srbija je bila a nažalost i ostala agresor na bosnu i hercegovinu i sa tom činjenicom moraju da se pomire htjeli ili ne dobro su i prošli srbija će kad tad bosni i hercegovini morati plaćati reparaciju bilo im milo ili ne
Psi laju a karavani prolaze,a vama lojavcima su ostali samo ovi portali za vase bolesne umove...
Sve isto kao i prije rata, B.a.l.i.j.e opet provociraju, a kad dobiju po gujci onda traže sažaljenje ..
Pa i vi velichate Dzeku!
Sta je problem,nek svak velicha svoje i mirna bosna!Eto velicajte kolko ocete Safeta Isovica,Safeta Susica,Delibasica!A mi cemo serbes slaviti Drazu Mijajlovica,Garasanina,svetoga savu,kustu i neleta!Eto,lepo smo se dogovorili, popijmo po jedan moj uro eliksir!Ajd u zdravlje!
Opet neko ima nešto protiv najbolje antiterorističke akcije izvedene ikada, srbi potpomognuti holanđanima = MIR
joj dobro mi je ovo uvjek \"muskaraca i djecaka\",sa 18 ili 19 godina nisi vise djecak
Ja mislim da bi Haski sud sto prije trebao pustiti srpske heroje! Dobar primjer je Šljivančanin. Znam najmanje 5 vukovaraca koji ga cekaju da ga razderu. Nadam se da ce ga sto prije stici i da cemo citati uskoro crnu hroniku o njegovoj surovoj i nasilnoj smrti. Nadam se da ce najblizi rodbina i prijatelji zrtava imati priliku Mladica, Karadzica i njma slicne propustiti kroz ruke prije nego im presude. Trazite zlocince koji su streljali ljude, priustite im bar dio atmosfere koje su priredili zrtvama genocida \'95.
SREBRENICA JE NASE MORE I NASA OBALA...U TOM MORU SE SVI MOZEMO PODAVITI,ALI NA TOJ OBALI SE SVI MOZEMO SPASITI.
ja ovo do kraja nisam citao,ni komentare....ali navedite mi imena i prezimena zlocinaca koji normalno zive ko i prije rata....ja cu ih pobit,ja koji nema veze sa dogadjajima jer sam iz drugog dijela BiH...kad vi niste,imena i prezimena...i opis zlocina,i ja cu zac redom,jer vi niste???????????????
Obavezno Pogledati , nije sve kao sto se prica ,,dobri i losi momci http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8 http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
mi samo pricamo a sad trenutno nema vremena za pricu samo RAD RAD RAD RAD RAD!
Ima jedno rijesnje za ovu zemlju, koja ne predvidja ni Republiku Srpsku, koja je dokazano prokockala svu legitimaciju kroz ubistva, protjerivanje i masivnu promjenu etnicke slike, ni unitarnu Bosnu i Hercegovniu, koja ne bi bila u stanju da ubjedljivo osigura razne interese njeziih narodnih skupina. Ne moze se jedan narod tjerati u osujetenju svoje spoznaje, jedna drzava se ne gradi nad tolerisanju ili prihvatcanju nepravde. Ovako ce opet do jednog rata doci zbog nesposobnosti pronalazenja jednog kvalitetnog kompromisa. Sadasnja kriza u drzavi je ustvari kriza nacionalisticke vizije jedne Bosne i Hercegovine prema etnickim kriterijama. Dosao je jednostavno jedan predvidljivi vakat, u kojem ova vizija vise ne funkcionira, posto njezina supstanca temeli nad mrznjom i podjelom, koja je dostigla njezine prirodne granice.
Slažem se sa svima, koji misle da treba zaustaviti NACIONALISTIČKO LUDILO. Da više radimo, manje pričamo. Da se dogovorimo oko minimuma zajednički interes i idemo naprijed, da bude bolje nama i našoj djeci. Siguran sam da niko od vas nebi želio da izgubi svoje djete u nekom budućem ratu, zato kao što već neko reče, spustimo loptu. Od ovakve i slične priće mnogi nesposobnjakovići i tatini sinovi lijepo na naš račun žive, a mi svi od reda zagrizli.