Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika govori milione rijeci... Muhamed i Aisa http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
@Ma daaaaaaa Azra, potpuno seslazem sa tobom
predlazem da sve bule daju p i c k e srbima
Ja predlazem da FBiH trazi otcjepljene od RS. Nema smisla pretverati se i \'\'drugovati\'\' sa utvrdjenom genocidnom tvorevinom te se treba lijepo se odvojiti od nje.
\"tz\" je damir isic iz tuzle i on dipr u prazno! klinac ima dvadeset godina i glup je ko i svi njegovi , pa jos nasao da utvrdjuje ko je koje nacije.
Dosao Noz pod grlo, jelde mile - seljacino lopovska!? Ovima je sat otkucao, samo jos malo, pa ce biti opet samo JEDNA NEZAVISNA RBiH bez ikakvih entiteta..Insallah.. ;)
Ajde pametni, ne seri matere ti. Otkrio si Ameriku
bi rekao e moj narode glupi! Dok se vi glodjete godinama i dok ce te se vi glodjati godinama dodo tihi covic i njima slicni ce uzivati. A vi levati se glodjite kad ste glupi bolje niste ni zasluzili.
napokon se ja i dodick slazemo, i treba da napustite politiku, treba da se vratite u stocno sarajevo i da se bavite poljoprivredom kao i do sad. allahmanet
@rs Zar nisu Srbi jedan narod i zar nije ova borba za jednu srpsku drzavu. Zar hoces da Drina opet dijeli Srbe? Nema nezavisne RS, samo privremeno odvajanje od BiH dok se ne pripoji Srbiji sto ce bit kraj za RS jer RS vise nece trebati. Svi ce biti Srbi u Srbiji, glavni grad Beograd, predsjednik Tadic. Banja Luka ce biti nesto kao Nis ili Novi Sad, nista vise.
Heheh, ma dobro nemojte da vas zbunjujem, ja svakako nemam baš vremena, samo vi izvolite nastaviti po svom : )
Psotojaće dvije srpske države, jedna je Srbija, druga je Republika Srpska
Pa ja sam Bosanac, autohtoni stanovnik ove države, bez obzira na vjeroispovjest. Upisan pod državljanstvo BiH. Mislim da srbi neće više da budu nazivani ni \"bosanskim srbima\" zar nije? Ja ne određujem nikoga po nikakvoj osnovi, čak štaviše volim sve dobre ljude, možda čak i tebe : ) Uglavnom, valjda su u BiH srbijanska dijaspora svi koji Srbiju vide kao svoju maticu, bez obzira na njihovu vjeroispovjest, zar ne?
@Anti-Rale Reci to kako treba Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete Republiku Srpsku ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošle Republika Srpska Krajina i Srpsko Kosovo. Nemojte da mislite da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao a srpski narod možda u nestanak jer srpski narod ne može da se odbrani ako bude rat ovde.
Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je put na koji vi želite da izvedete Republiku Srpsku ista ona autostrada pakla i stradanja kojom je pošla Republika Srpska Krajina. Nemojte da mislite da nećete odvesti Republiku Srpsku u pakao ... jer srpski narod ne može da pobijedi ako udje u sukob sa medjunarodnom zajednicom.