Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne samo politicari, nego ogromna vecina drzavljana REPUBLIKE SRPSKE. Oni nas samo predstavljaju !
Da si mladja, mozda bi te prihvatili kao svoju , ovako nista..
Pa nece je ni prihvatiti jer cemo im je oteti. nedamo im bosnu
gdja pack nije rekla ono sto je i pticama na grani jasno da . oni jednostavno ne zeke ukinuti vize zemljama koje imaju veci porocenat muslimanskog stanovnistva .
Svi koji ne priznaju i nevole BiH kao svoju drzavu, neka idu to imaju pravo ili da se silom protjeraju. Bosna je medunarodno priznata drzava.
kakvi bolan tekbiri, to u RS-u odma pod zemlju guraju i to na hiljade
budit ce te tekbiri,brate Sale....a nece se imat gdje bjezat...........srescemo se,srescemo.........papak jedan sumski.........a od suneta cemo ti opanke napravit,ako bude od cega imalo da se kroje.......sumnjam......
STA ti njima kozo nudis i obecajes;NISTA OSIM VELIKIH LAZI I GLUPOSTI \'prodji se vec jednom tih nepotrebnih VIZA i zelja za nekakvim svjetskim putovanjima,to je samo jos jedan nepotreban i nehuman nacin za [otkup novca od glupog,siromasnog naroda koji ga i onako nema -za normalan i malo civilizovan zivot] a kamoli da misli na nekakvo bespotrebno putovanje.Kako ih HINJSKI navodite u jos vecu jad i bijedu -kao u najmanju ruku da su putovanja DZABNA;=IMAS VIZU ;BOG,ALAH-DJELESANDER je u njihovim rukama te mogu ;raditi ,hodati ,piti,jesti sve im je DZABA,BADAVA I BESPLATNO=zlatan zivot.A ako mislite da mogu novac zaraditi i to LAZETE=kriza je,nema posla-novaca laganih nigdje NEMA!A uposte nije bitno dali je REPUBLIKA SRPSKA ;entitet,opstina,mz ili bilo sta drugo,ti trebas da nas posto vidim -da neznas da ni bih nije drzava ,nego republika,odnosno protektorijat a da bi postala drzava mora imati 1-2 ili 3 najmanje republike kao sto je JUGOSLAVIJA imala 6 republika i 2,pokrajine!
Ma izumrli su neandertalci,tako ćete i vi lažni Srbi,skinite se sa rakije BA,ne godi vam...
UH STO SAM NAMAZO GUZOVE SLANINOM IMAL KO DA MI GA ZALILA:)))) BOSNA PROTEKTORAT-REZERVAT
Ivo, Vec sam se zabrinuo da ovo citaju samo nerazumni. Hvala za komentar.
Ova Pakova kretenusa lupa bez veze. Probelm u Bosni je sto Federacija i njena politika ne priznaju RS koja je Dajtonska kategorija. Cak se svako pominjanje bilo koga ili cega sa prefiksom RS-a proglasava genocidasem i slicno. Ispada da je sreca sto ova zemlja ne fukcionira i sto vjerojatno nece nikada ni profunkcionirati. Kako li ce tek priznat HB?
Ma gdje ces ti doci?! Koga ces ti sunetiti jadan ne bio?!Drzi se te svoje prcije i ne laprdaj ! Sunetite se vi na 23%, u Republici Srpskoj su takvi kao sto si ti po kratkom postupku zavrsili pod zemljom. Samo si potvrdio ono sto sam napisao lajanju. :)
Hajmo svi u glas ! Boze pravde ti sto spase od propasti do sad nas!
Vidila je facu bradatu i drsku i cula rijeci DOBRO DOSLI U REPUBLIKU SRPSKU ! ! ! Pozdrav susjednoj Federaciji