Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mioković ne vidi dobro šta je problem policije!
Policija.Svako jutro oko 7h na raskrsnici na Malti dodje policijska patrola da upozorava gradjane, koji jadni i onako po svakakvim vremenskim uslovima zure na posao , upozorava da ne prelaze na crveno, pjesacki prelaz a kriminalce pustaju,lMinistar prometa je obicna budaletina ,dva semafora na 5 metar.Policiji treba dati vece ovlasti ,kada zateknu nekog na djelu odmah mu naplatiti kaznu ili u maricu , lijepa milicija i palica.Malo objekata za izdrazavanje kazni .Sipa pravi novi centar u Lukavici a nema novca za KPZ.Ima mnogo policajaca koji sami rade u obitelji gdje im se supruge izlezavaju kod kuce.Malo policajaca , nema para.A smanjili su starosnu dob kandidata na 28 god.Trebaju gradjani da izadju na ulicu i da sruse vladu dok ne izglasaju novi zakon ili Mujezinovica za gushu. Zastitari u kladionicama -vlasnik zastitarske agencije je navjeci kriminalac u saradnji sa pol. i vraca svoje kredite na grbaci radnika koji rade i po 200h mj.za mizernih 500KM uz katastrofalne uslove rada
Gori smo mi (koji nismo papci) koji trpimo izjave ovakvih (papaka) koji valjda nas smatraju za papke. Pa ne mogu da vjerujem ! Udruženi neradnici, nekompetentni međunarodni i domaći izdajnici. Bio je tu IPTF da nauči naše idiote policijskom poslu, pa se transformirao u harmonizirani EUPM (naročito ono PM) ali naši duduci ostali isti kao i prije. Dobro strancima na dobrim platama, dobro domaćim seljacima u gradu jer ga ne poznaju prije njihovog masovnog dolaska (Sarajevo je definitivno palo... nakon rata, bez metka), a ono malo građana se ne snalazi, šti trpi i preziri.
genocidnoj tvorevini ce i tak bit uskoro kraj pa ce bit FEDERALNA policija i TACKA!Fatajte velike ribe koji opljackase drzavu i narod ko onaj debeli fasista s laktasa a i genocidni hinja spiric! BiH4EVER!
Treba ukinuti policiju i uvesti serifa McCloud-a, Betmena i Duha sa Sjekirom, organizovati straze, uzeti pravdu u svoje ruke! Poceti od krimosa u liku policajaca i inspektora, koji od svojih \"mizernih\" plata sigurno ne mogu da si priuste nove kuce, stanove, bijesna auta i ostalo. Pa najveci trgovci i preprodavci narkotika su upravo krim inspektori, oni koji su zaduzeni da suzbiju narko mafiju upravo rade sa njima. A zasjednu prasinari u busiju negdje u nekoj prdekani, i hvataju raju na 44km/h, bijednici. Ne znam kako znaju upaliti radar, mora da su prosli neki bijedni kurs?!
Bravo @vajko, to je upravo ono što sam ja htjeo napisati. Svakako još rođaka iz unutrašnjosti, pa službena auta (policija više ne hoda, samo se vozi). Miokoviću, gdje su silni pripadnici MUP-a koji su nam na plećima? Šta oni oni rade i gdje su osim kad treba primiti platu? Ništa nije u njihovoj nadležnosti... njima su vezane ruke, oni bi osigurali mir i red građanima, ali će ih decertificirati, oni imaju djecu, a našoj djeci otimaju pare, mobitele, bodu ih u tramvajima... BiH je zemlja sa največim brojem policajaca po glavi stanovnika u Evropi !!!
da...... bravoooo glsnogovornice!!!!:)))) sa vrlo jasnim definicijama devijantnog ponasanja u drustvu:D a ti sluzbenici to samo sa srednjom ahahahaha e j:) al bas a ovi ne(sretni) kriminalisti oni ne trebaju posao:)))))ajd ok, ako je to cuvena strategija mup ks!!!def sretno u prestrasnoj borbi sa pociniocima iako treba spomenuti da ste vodeci mup na svijetu po broju napisanih kazni za parking tako da vam i to cestitam od srca!!!!!!! all the best and the rest!:D:D:D:D:D:D
ma neee treba ju im glupi policajci a ne pametni i skolovani.... kontas
a kako to da su ovaj isti miokovic i komesar prije par godina ( 2006) kada su suprotno zakonu odbili da prime u radni odnos 60 diplomiranih kriminalista koje su predhodno poslali na skolovanje na policijsku akademiju i to za svoje potrebe, izjavili da im ne trebaju skolovani kadrovi? ko ovdje laze i petlja gospodine miokovic?
E nek si nam rek\'o
Na sva zvona se oglašava prekobrojnost administracije, a policija u minusu.
evo regrutujte mene, kao obavještajca... ima da vam pola kriminalaca iz Centra prijavim za sve vrste krivičnih dijela
treba vam jos 250 kriminalaca kao sto ste i vi pa da dokrajcite ovu jadnu zemlju.,MAFIJOOOO