Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drumski presretachi
Čestitam, ima više prostora u autu za krofne i za sok dok ste na zadatku hahahahahahahaah samo kontam jes Asa Autu i Škodi upala sjekira u med, zato su se ujedinili SDA i SDP a odmah nakon ujedinjenja Platforme povuće se Afera Reket, pa da se Škodi mogu osigurati novi poslovi ali i VW-u. Npr Sarajevo film festival je nekada koristilo Renault možda prije 10 godina i više sada dobiju Passate nove i šta za 15 dana festivala ta auta ne pređu ni 1.500 km po gradu. To je faktički novo auto ali se proda Parlamentarcima i njhovoj rodbini po diskontnim cijenama. Sve je biznis, sve je interes, ostalo je prolazno manje više :)
djubrad
Prvi put nakon 2008... Pa k\'o da 10 godina auto kupljeno nije, a i stara su eto jadna tri godine stara!
Ma da samo vam je to falilo \" zasluzili ste \" oca vam orangutanskog! Sada mozete konfornije da sovite, ne morate se handriti u malim golficima! Nakon ove isporuke ima da kriminal cvijeta, zahvaljujuci konfornosti skoda oktavija...