Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
covjeka koji je pozivao na ubijanje muslimana, koji je boravio u RBiH tokom agresije, sada stitimo i stavljamo mu crveni tepih? ima li ludjeg naroda od bosnjaka?
ti si jarane moj, potpuno upravu.
leteciodred, najlakovjerniji narod definitivno, kroz historiju... od mijenjanja vjera do ovoga..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ko mu jebe mater. kad ga srebrenicanke srdačno docekuju, što bi se ja nervirao sto dolazi.
najbolji komentar!
E ljudi , strasno , kakva banda i mafija na baterije , tacno se vidi da se kod nas na Balkanu puno gledaju ovi Americki akcioni filmovi . Znaci Opljacakt banku ubit covjeka, i sutradan se mirno u centru grada vozat i to pazi sad sa crnim zatmljenim Audijem . strasno kolko su sebi prostora i slobode dali , nevjerovatno , SVE POHVALE ZA MOMKE U CRNIM SLJEMOVIMA ,
sad je došlo vrijeme napretka i slikanja. Spremamo se ekonomski za neki budući rat. Tako je s nama ovdje. Zato je i najbolje da budemo robovi. ne sekirajte se još niko nije dovoljno jak za izlete, pogotovo ne nekakav Čović iz kamenjara.
Bosnjak sam i musliman ali stvarno mislim da je doslo vrijeme da malo gledamo naprijed a ne nazad ... ovim glupim stavovima necemo nigdje stici ... svima je nama zivjeti na ovim prostorima skupa jos puno puno osim ako nas neko nuklearkom sve ne potribi ... pa zar nije bolje to buduce vrijeme iskoristiti za izgradnju boljih medjuljudskih odnosa i teziti zajednickom napretku ... neg ovako zatucano ici glavom kroz zid putem mrznje ...
Ti bolesnici su rehabilitivali četnički pokret i Dražu Mihailovića. Stvarno neko treba biti naivan do bola i vjerovati u dobre namjere današnjih srbijanskih lidera - dojučerašnjih radikala i četničkih vojvoda.
ma drug ne vjerujem ja u dobre namjere nikog ... krenimo od nasih ... ko to valja i od koga smo mi to dobra vidjeli ... trebamo se bar postovati ako se ne volimo vec ... stranci su nas doveli do ovoga ... nismo se mi za vrijeme tita mrzili jer smo uvijek imali sta zvakat pa nam nije bilo bas bitno ko je Hasan ko Ivan ko Kristijan
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko poziva tog cirkusanta u Bosnu svako malo? Već je bio 2 puta u Sarajevu...ne računam dolaske na brda iznad Sarajeva tokom devedesetih.
Aleksandar Vučić otisao u srebrenicu da se pokloni zrtvama, komentari "treba ga ubiti". Aleksandar Vučić dolazi u sarajevo da razvija saradnju, mir, ekonomiju, komentari "treba ga ubiti". Pitanje, sta i ko ovde nije u redu? Jel srbi sto hoce da se pomire i sarađuju ili neko drugi?
Zaboravio si spomenuti da je i iznad Sarajeva bio,kad si tako pametan idi redom,nije to "treba ga ubiti "slučajno, a i poznata fraza 1 srbin 100 muslimana
Treba lijepo sa svakim. Mi bosanci smo takvi, i neka smo. Nismo mi divljaci, ni ubice, ni zlocinci, niti osvetnici, zlopamtila. Mi smo bosanci, dobre duse, meraklije, sevdalije, gospoda. Istina da zbog toga placamo ceh, al nema veze, Platimo ceh i nastavimo biti gospoda, a divljaci ostaju divljaci, zlocinci ostaju zlocinci, osvetoljupci ostaju da izgaraju u zelji za osvetom.
Boli me racku za Vučka , a divi ovog Hobbita sa njim hahhahha :-D
Bevanda Nosferatu pravo..
Zipa se Bevande, izbunarice te!
Daisy, who tha fuck is Gremlin with Mr. Wolfichh?
Yebo vam Vučić mater,i vama koji mu dajete publicitet a i vama koji ga docekujete.Cuj koordinacija,pa kome je on interesantan.Da Obama dolazi ne se dizala tolika frka a ne jedan fukljo obicni.
Imamo i mi svojih Vucica, a glupi smo kao i oni preko Drine. Kao so mi Vucica koji je podrzavao ubijanja oko Sarajeva docekujemo, oni isto tako docekuju Dinu Merlina kojiimuzima pare,a jebavao im je od majke do sestre, pa do joos mnogih. Isti narod druga vjera u sustini glupi i oni i mi
Arapi milijarde ulazu u Srbiju a mi sretni kad sebi ljetnikovce prave...
Steta.
Sad je Vucic sigurniji u Bosni nego u srbiji takvi su bosanci