Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas ti je tuzilastvo ko sportski ribolov, Uhvati poljubi i pusti da naraste.
Umjesto posticaja - spoticaj!
ja sto ovaj Lijanovic majku sekira,gledam na tv treci put kako mu majka place i sekira se..cc..
Pustit ce ih opet, malo ih uhapse kazu im sta su radili pa ih puste da sakriju tragove, pa ih opet uhaspe pa ih opet puste i sve tako dok mog komsiju koji je usjekao 5 metara drva da prehrani obitelj strpaju u zatvor kao najveceg krimosa , ma sranje od drzave ... Koga god je ova vlast uhapsila sutra je pusten i opet radi sta hoce , najgore je sto se to sve placa iz nasih dzepova , a mi kao roboti svake 4 godine za iste glasamo i poslije se cudimo jao jao kako ovo kako ono ... Fino !!!
Fali Avdo Muslimovic.
Na vjesala s njima.
I STA SAD ??? Lijanovice optuziti za sastav pilecih virsli, ??? Pa ovo hapac hapca hapsi...Uhapsite Dodika kad ste jaki....hajmo pametni....po redu...od babinog sina do Dode....Kadija te tuzi kadija ti sudi....ko biva nesta ce se desiti....Ima'l ba vode u kantonu levati !!!!!
kakav poticaj ljudi moji , to treba ukinuti, to i bespovratne kredite.......
Za par dana policija će pustiti na slobodu Lijanovića, Ajanovića, Čamdžića, Šerifovića i još jednu osobu i još jednom dokazati da je to sve POJEO VUK MAGARCA. A najveći magarci smo mi koji svemu ovome pridajemo neku pažnju.
ova jos jedna osoba mi je sumnjiva
Kad vidim sliku ovog Ajanovica,tacno mi dodje da se i ja upustim u kriminal.Covjek kao da je krenuo da cevape.Ukrades gomilu novca,ako imas veze izaces najdalje za godinu dana i onda zivis kao sef.Zadnja mi plata bila 380 KM ,a direktor mi mali spico koji vozi audija i misli da je robovlasnik.Ne znam na sto ce sve ovo izaci.
Jel ovaj Mersed Serifovic rom?
Kuca mu je u romskom naselju Kiseljak kod Tuzle, a blizu je puta....
Ko im jebe m... kad cete ih sutra osloboditi jer ste isti kao i oni
Jesu li vec pusteni ili izlaze tek poslije vecere?
ŠOKANTNO SVJEDOČENJE BIVŠEG AMBASADORA: "Dodik je rekao da će zlato pokloniti svome unuku"! (VIDEO) :) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/24092/sokantno_svjedochenje_bivseg_ambasadora_dodik_je_rekao_da_ce_zlato_pokloniti_svome_unuku_video.html
Kao maznuli 700.OOO Km,Maznuli su minimum 10 Miliona Lijanovic ne bi za te pare,sjeo za sto ,sa ovim Klosarima,sa kojima je uhapsen, ps.,za Istrazitelje: Hocete li uhapsiti, i Damira Čardžića,istaknutog pripadnika ove Razbojnicke Skupine ?
Kilu zlata za mog unuka ! 3 miliona BAM za mog sina! 1,5 miliona za moju vilu u Beogradu ! 5 miliona za moj vocnjak kod Laktasa sa asfaltiranim prilazom ! Ostalih 100 miliona sto smo pokrali podjeliti po zasluzi i fatat se noge ! :))))
Milorad Dodik- buduci resident drzavnog zatvora :)