Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba vise pustite se tog kriza koji vam je dijete je neko napisalo 99% svi smo ga crtali po srednjim osnovnim skolama iz zajebancije jer pola nas nije ni svjesno sta je to
Haha ,to se u osnovnoj furalo baš
Da je nacrtano u Mostaru ili u Zagrebu ,mislio bih da je iz mrznje,ali Sarajevo nije takvo.
Meni nikad nije naumpalo da je čovjek bio Jevrej, za mene je bio samo Čičak, legenda
Sa čim se čitava vlast zanima ..djete išlo iz škole i švrljalo. De te rasvjetlite neriješena ubojstva .. Ubijena dva policajca od auto mafije prije par godina i ništa ..
Pokoj duši, ružno. A šta je sa puno bitnijim? Đe crkva u Fatinom dvorištu!? Neda Baka, sram ga bilo, da se sruši. Odgovara mu da je zategnuto, da se pita. Pu!
Prvo nadjite one koji su pubijali policajce.
Sta vi trazite bog vas jebo..Trazite nesto korisno, idite radite svoj jebeni posao koji ocigledno ne znate ni koji je.To je neko dijete napisalo, i to markerom jebenim.
Nije lijepo vredzati i uznemiravati ni mrtve ni zive...
Neki balo napise kukasti odma ga traze I neka nek nauci postovati zrtve medjutim po drzave negira genocid nad Bosnjacima javno i nista, clan predsjednistva drzave negira genocid nad Bosnjacima I sve OK.
To je možda neko od onih boraca protiv antifašizma
Potražite u nekoj osnovnoj školi do petog razreda.
Trenutno najveci problem u BIH.
nemojte se polomiti od posla nasi heroji
Djeca u pubertetu. I mi smo to crtali po parku prije 15 godina jer je eto bilo "kul" zato što su se svi ibretili na svastiku.
Uzas sta uradise sarajevskoj legendi, prosto ne mogu da vjerujem kakvih ljudi sve postoji 🤮