Nakon eksplozije u Vitezu
0
Policija poziva građane na saradnju
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazi ovog debila, bomba eksplodirala u trznom centru, a on laje protiv policije. idi se lijeci skote haha
ALL COPS ARE BASTARDS AL SAM PAPAK AL SAM LOLA U RUCI MI MOTOROLA AL SAM PAPAK JEDEM SMOKI U RUCI MI TOKI-VOKI SPSP SVI POLICAJCI SU PICKE
Isto tako neko je morao donjeti te pakete do mjesta aktivacije, ako kamera nije bilo tu, bilo ih je na ulazu sto znaci lako je pronaci ubicu. Znaci samo je pitanje da li FIS ima video nadzor ili nema? Ako ima, ubica je vec sa pole noge u corci. Ako nema, e onda ga jebite, nema od tog nista. U svakom slucaju FBIH pod hitno treba donjeti zakon da trgovacki centri , benzinske crpke, i inace svi trgovacki objekti moraju imati unutarnji video nadzor, a privredni objekti vanjski video nadzor. Nije skupo, svaka ga si trgovina manja moze priustiti. Isto tako ovo mi lici vise na napad konkurencije nego na politicki napad. Isto tako da je politicki, zar ne bi i Bosnjaci u njemu stradali, jer ne samo sto su tamo zaposleni, nego vecinom oni su ti koji tamo kupuju. Znaci Miskovice i Todorice ne treba iskljuciti, pogotovo kad se uzme u obzir da je Miskovic se tako obracunavao sa Merkatorom u Srbiji. Sjecamo se da su dva tri puta bombali Merkator u Srbiji. U svakom slucaju, ko gubi najvise od ovog i ko dobiva. Gubi vlasnik FIS-a, dobiva najvise njegova konkurecija. Mislim ko ce otici u FIS poslije ovog i gdje ce kupovati ako se boji kupovati u FIS-u? TU TREBA TRAZITI KRIVCE!
GDJE JE JEBENI VIDEO NADZOR I ZASTO ZAKON NE OBAVEZUJE SVE TRGOVACKE OBJEKTE U BIH DA GA OBAVEZNO IMAJU?
Čim su počeli pozivar građane istraga je sjebana.
Drotovi su govna, šljam, ološ...
*video nadzor
FIS ima videonadzor, samo je pitanje da li su ta podrucja (na kojima su bile postavljene bombe) pokrivena kamerama. Naime, zar vam nije palo na pamet da je onaj ko je postavio bombe bas znao kako i na koji nacin da ih unese neopazeno i da nije znao tacno gdje da ih stavi da ga kamere ne uhvate???? Ktomu jos, mogao je staviti kapuljacu od dukserice na glavu i da ga kamera(koja snima sa stropa) uopce ne uhvati (tj. da mu se na snimci ne vidi lice)....Smatram da je dobro sto policija trazi suradnju od gradjana jer mozda oni zaista posjeduju neke informacije koje su nama banalne, a mogu pomoci pri rjesavanju slucaja.
Hayat mi se definitivno zgadio u njihovom bijednom pokusaju da kopiraju bijednu Novu TV, a tek ono guranje kamere u lice covjeku kome se bore za zivot na Kosevu. Fuj!
@Kontinentala: upravu si, ja se juče slomio da nađem šta se desilo (kontam Sa-X će to odmah objaviti) kad nigdje ništa ccc
najbolje je što je ovaj slučaj tretiran jučer kao neka nižerazredna benigna vijest na svim portalima osim na ftv-ovom. Čak i ovde je bitniji bio botoks Kurtni Koks nego terorizam u dvorištu. Jesmo banda božesačuvaj
Ne ne zelim to reci! No mislim da je o kretanju tog idiota nakon postavljanaj bombe tesko bilo sta saznati u tako frekventnom podrucju. Prije ce se, po mom misljenju, doci do pocinioica ako odmah objave fotke tog majmuna. Pa da ga svi trazimo, a ne samo murija!
hoces da kazes da policija treba da zanemari svjedoke sa lica mjesta?
A zar FIS nema video nadzor i da policija na taj nacin ubrza trazenje ove picke koja napada zene i djecu???