Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj na planini nema mjesta :) Hahaha :D E vica drotovskog.
... kada je trebalo da se pogine na Bjelasnici i Igmanu, onda su i prevoz davali.
ko je za to kriv...HDZ...........
bosna je diktatorska zemlja.
policija je mogla staviti obavjestenje da je parking na bjelasnici pun i ostaviti ljudima da odu do babinog dola, okrenu se i vrate se nazad ali zabraniti prolaz javnom cestom uz izgovor \"nema mjesta na planini\" mislim da to cak nije ni legalno i da bi ih gradjani mogli tuziti
Eto vam demokratija jbt!!!
to se zove demokratija i sloboda kretanja
stoka drotovska
Ma ovo samo u Bosni možete naći! Da Bog sačuva!
Ako ovaj NAROD USTANE prvi na udaru će biti PSI ČUVARI guzonja!!!!!!!! L.l.i.ž.i.te im guz.ice jeb.....
sto ti je sloboda za vrijeme juge makar sam na planinu mogao slobodno ici
Za sve je kriva policija. Nije tacno da nije bilo mjesta, kad ga je bilo. Mene nisu htjeli da puste, nego su bezobrazno rekli idi na Malo Polje, kada sam rekao, da ne zelim, onda je on rekao idi onda nazad. Zaustavljali su kod one zgrade Policije na Igmanu. I ja odem do Velikog Polja, okrenem se, nazad, vidim oni se opet raspravljaju prema opvim sto idu od strane Krupca, ja prodjem, oni masu rukama. Ma masi mami. Dodjem na Bibin do, jeste da je bilo guzve, al nista narucito, odem gore pream bazi, kad ima jedno 100 mjesta za parkiranje. Al morala murija da obezbjedi guzonjama slobodnu setnju i put, nemoj da njima bude slucjano tijesno. Ono je bilo klasicno oduzimanje slobode kretanja.
Pa da je svaka osoba umjesto deke ponijela tepih 5x5 ,rasirila i legla na isti moglo se al kod policije iz viceva ,samo kod njih ne moze i vracaju.Sto primjeti ovaj gore a kad je trebalo ginut iznosili su i krkace borce samo da se bore.Fuj bagro seljacka.
Al sam papak al sam lola u ruci mi motorola ! hahahha nema mjesta na planini aaaaahahah
Jel drot lijepo rekao da nema mjesta vise na planini nema rasprave ! :D hahhahahhacuj nema mjesta na planini ahhahaha uljepsa mi dan hahahha
Ovo i slicne vijesti covjek samo moze procitati na bosanskim portalima.Za rubrike \"vjerovali ili ne\". Drzava za majmuna !
Juce je teferic za sve budzetske korisnike Sad im se osladilo Zamislite kako je tezak zivot prosvjetara koji stalno strajkuju U januaru odmaraju zbog zimskog raspusta U februaru nastava prekinuta zbog snijega Mart pocinju praznikom koji spajaju sa vikendom a nastavljaju strajkom Jos da je kako da prolete april i maj pa tri mjeseca odmora ljeti Septembar pocinju strajkom itd... Ko bi se ovako ponizavao za 1200 KM redovnih primanja u prosjeku (plata, TO, regres, kupon)?