Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De ba popustite nas sa tim tiktok debilima
Pa prije 2 dana pisalo da je pucao Bomba...A ovaj Hatic ima IQ 20. Prije zatvora na carsiji intervju, Alah mu u ustima, a pistolj za pojasom. Reketira ljude za sta je i lezao u Zanici, al opet SDA i Alah. Ovaj skrnavi sve dobro sto dolazi iz ljudskog roda. Ovi koji ga brane, otvori radnju na Carsiji pa ga opet brani. Sljam ljudskog roda.
Ma ne trazite čovjeka, pustite ga da uziva U zivotu
Da mi je vlast samo 3 dana, mamu vam klošarsku od vrha do dna. SDA povezana, sa najgorim kriminalcima, pogledajte samo šta su napravili od grada i države.
Što tragate za njim, jeli da ga kaznite što ga nije uspio rpknuti ili šta... Ne vidim razloga da se mučite, neka se pobiju uzajamno ko ih j...
ja ne znam jesu li gori oni sto pisu o ovakvima ili mi sto to citamo o tim istim..ovo sto se desava haticu je toliko vazno za nas i cijeli svijet.. toliko vazno koliko i zacepljenje kanalizacione cijevi na Ferhadiji..popustite nas ba vise
Koga realno briga? I za jednog i za drugog.
upuco se sam zbog tiktoka
Jeste li vi kliksovci normalni, kakva je ovo propaganda osudjivanog kriminalca?
Koga briga?!
Rehabilitovani krimosi kroz tik tok. Buhahahaha
Tapkajte tapkajte, skupi zavoji i antibiotici
Sta oni tragaju, ne mogu hodat drotovi od stomaka, kakvo traganje
Hoce li se Mirza povuc ko kakva tetkica ili se ide u produzetke.
nafato momka, dao mu kesa da mu kao napravvi povrsne rane..i kao on pustio momka u ime Allaha..tj reko mu..bjezi sad sakri se narednih 10 dana dok se bura ne stisa..ja te necuu ofirati ko si i sta si..a s druge strane napravit cu mediski buum..
Taj sam sebe ranio da ga ljudi ne ganjaju
sljedeci put samo u glavu da nacilja